Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (478 words)

Кой използва гривни – мъже или жени

Кой използва гривни – мъже или жени

Гривните  са украшения, които датират от древни времена, когато са се носели на ръката.Те са се изработвали от различни материали -  дърво, кост, черупки, благородни метали, пласт маса, кожи, силикон и много други.

Гривните  са украшения, които датират от древни времена, когато са се носели на ръката.Те са се изработвали от различни материали -  дърво, кост, черупки, благородни метали, пласт маса, кожи, силикон и много други. Те се използват предимно, като  украшения, но има и такива, които имат и други предназначения.

 Бижутата и в частност гривните в днешните дни са част от нашия живот.  В ежедневието всяка една дама се стреми да изглежда добре. Именно бижутата допълват нейната визия и я правят неотразима. С красивите накити  всяка жена се чувства прекрасно и силно впечатлява околните. Бижутата Сваровски са много разнообразни по вид и модел  -  колиета, гривни, пръстени обеци и други аксесоари. Преди всичко украшенията със  Сваровсики са предназначени за женското съсловие.

  Какви гривни носят мъжете?

 Използват при различни случаи. Като накит, талисман,  при здравословни проблеми и други случаи. Наистина гривните са дамски накити, но това не пречи и мъжете да носят бижута, като пръстени,  гривни и други. Мъжките бижута са по-масивни  и  много впечатляващи. Много често мъжете си слагат гривни вместо часовници. Тези от тях, които носят гривни в никакъв случай не са женствени. Бижуто може да показва сила и мъжество. Мъжете с  гривни са представителни и много мъжествени. Много от бижутата са направени изключително за мъжете. Особено красиви са кожените гривни.

 Какви гривни носят жените?

 Гривните са едни прекрасни бижута  идеални и за специални случаи и за всекидневна употреба. Моделите са твърде разнообразни и много впечатляващи и радват нежната половинка. Те са прекрасен аксесоар  и са от голямо значение за вида  на всяка жена. Когато се избира гривна, трябва да отразява същността и да засилва имиджа на дамата. Разнообразието на гривните е голямо. Те могат да се изработват от благородни метали, а също така и от медицинска стомана със златно покритие от 18 карата. Най-използваните дамски гривни са тези, които са  изработени от медицинска стомана и кристали Сваровски са много актуални и търсени. По-евтини са, не предизвикват алергични реакции и са прекрасен подарък. 

 Какво посланитие носят гривните?

 Често те имат своето послание, един определен замисъл. По бижуто може да се определи състоянието, начина на живот, дори и интелекта на притежателя им. Летните гривни могат да превърнат външният вид в един прекрасен шедьовър. Един от най-често купуваните подаръци са гривните. Те са прекрасно украшение за ръката, но напоследък е много модно да се носят и на глезена на крака. Дизайнът  на гривните бива  два вида - такива който се променят по ръката и такива, които имат определен размер. Много актуални в момента са  гривните с кристалите Сваровски. Изработват се от благороден метал и гарнирани с много  разноцветни кристали. Гривните са голямо изкушение  за много от нас. Те са прекрасна изненада за любимите ни хора и нашите приятели.

2
Зимни аромати
Как да се грижим за спално бельо от сатен