Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (563 words)

(Правилният) избор на ламиниран паркет

(Правилният) избор на ламиниран паркет

Имате iPhone 7 и още не сте му се нарадвали? Той е изпипан, бърз, функционален... и също като всички останали смартфони има нужда от честичко презареждане на батериите.

Имате iPhone 7 и още не сте му се нарадвали? Той е изпипан, бърз, функционален... и също като всички останали смартфони има нужда от честичко презареждане на батериите. Няма как да избягате от тази досадна необходимост, но определено има как да я направите по-приятна и лесна.

Аксесоарът, за който ще разкажем, е мултифункционален, удобен и стилен. Той ще промени не само начина, по който ще презареждате батериите на своята „ябълка”, но и ще трансформира интериора на стаята или офиса ви. Става дума за оригиналната док станция за iPhone 7 на Apple, която е изключително удобна комбинация между зарядно устройство и стойка с още няколко полезни функции.

Apple iPhone Lightning Dock е малка поставка с изправен Lightning конектор, в който можете да включите своя iPhone 7, за да се зарежда. Тя изглежда страхотно и може да стои навсякъде, без да се налага да я прибирате постоянно, както вероятно правите с разпилените кабели на зарядното. Същевременно конекторът е създаден така, че да държи телефона изправен под удобен ъгъл, за да ви е лесно да го наблюдавате. Ако прекарвате повечето си време на бюрото и имате постоянна нужда от смартфона си, знаете какво значи това – получавате едновременно подредено работно място без пречкащи се кабели, достъп до дисплея само с поглед и винаги пълна батерия.

Когато го видите за пръв път, вероятно ще ви се стори странно да оставите цялата тежест на вашия iPhone да лежи върху този мъничък конектор. Но няма от какво да се тревожите – той е достатъчно здрав, за да държи устройството стабилно и безопасно, без да уврежда порта и без риск от падане.

Тази Apple оригинална док станция за iPhone 7 предлага и още няколко приятни функции. Разбира се, тя може да се включва в електрическата мрежа чрез обикновено зарядно. В същото време е съвместима и с Lightning USB кабела, който използвате за компютъра. По този начин не само зареждате батерията през порта на компютъра или лаптопа, но и синхронизирате устройствата и лесно прехвърляте данни и в двете посоки. Освен това док станцията за iPhone 7 е снабдена с изход за слушалки или спийкър, за да можете да се наслаждавате на музика от смартфона, без да се налага да го сваляте от поставката, или дори да провеждате разговори, ако слушалките ви имат микрофон.

Дотук добре – вече можете да наблюдавате постоянно телефона си, да го държите винаги зареден, да е на удобно и постоянно място, да слушате музика директно от паметта му не само в слушалките, а и из цялото помещение, ако я свържете към усилвател... Но това далеч не е всичко. Всъщност Apple iPhone Lightning Dock за iPhone 7 е съвместим и с iPod, тоест ако имате и такава „ябълка”, можете да използвате станцията по същия начин и за нея.

Практичността на тази оригинална док станция за iPhone 7 определено не подлежи на съмнения и това кара потребителите на Apple все по-често да се възползват от нея. Но ако все пак у вас са останали някакви въпроси, можете да се обърнете към специалистите на онлайн магазин „Маровски”, които с удоволствие ще ви отговорят. Пак там можете да поръчате и оригиналната Apple iPhone Lightning Dock с двугодишна гаранция за качество и дълго да се наслаждавате на удобството да имате красива и функционална вещ.

3
Паркинг скобите са добро защитно средство за всяко...
Как да изберете най-добрия хостинг за вашия бизнес...