Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (449 words)

Коя zooper количка е точно за вас

Всички майки знаят, че да се държи бебето цял ден на ръце не е лесна задача. Ето защо ние разработихме най-леката количка с чадър в своя клас. И нека да ви представим една уникална бебешка количка. Рамката е изработена от алуминий

Всички майки знаят, че да се държи бебето цял ден на ръце не е лесна задача. Ето защо ние разработихме най-леката количка с чадър в своя клас. И нека да ви представим една уникална бебешка количка. Рамката е изработена от алуминий – същия материал, който се използва за направата на самолети. Тя е здрава и лека като перце и бутането на бебето е истинско удоволствие, както за него, така и за майката или бащата.

Количката е създадена така, че воланът може да се мести и в двете посоки – от към главата на детето и срещу нея. Това дава възможност и за по-компактно съхраняване на количката. Производителят е помислил и за безопостността, когато детето се вози. За да сте сигурни във всяко движение на количката, направете следното.  Откачете заключването за безопасност, което се намира на предната греда и след това да натиснете волана към него и така ще се получи едно компактно устройство готово да бъде прибрано в малкия килер или багажника на автомобила.

Удобната бебешка количка ЗУПЕР е нашата най-достъпна количка заради добрата й цена, но въпреки това по качество не отстъпва на другите модели. Ние в Zooper вярваме, че заслужавате да имате много повече. Тази количка предоставя възможност за една приятна разходка в природата за вас и вашето подрастващо бебе, защото предпазните презрамки се адаптират към ръста на детето. Тя е изработена от качествени и лесни за почистване материали и има сваляща се възглавница на седалката. С въртящите се предни колела и компактна конструкция маневрирате с лекота.

 Количките Twist Smart на Zooper имат подобна конструкция като Twist, но осигуряват по-голям лукс при движение. Насладeте се на по-добрите материали, от които количките са изработени и бъдете по-сигурни особено при движение по наклон. Компанията предлага количките в комплект със стойка за поставяне на бебешките атрибути – шише за вода, за сок и други полезни неща на бебето, както  и със столче за кола, което е адаптирано към повечето автомобилни седалки. Количката е снабдена със спирачки на задните колела, които се въртят във всички посоки.

Друг модел на количките Zooper e Escape Waltz е проектирана да доставя пълно удоволствие при маневриране и по-безопасно движение по време на разходка с вашето бебе а след това за по-голямото ви дете. С регулируемата поставка за крака и презрамки никога няма да се притеснявате,  че количката ще стане ненужна при порастването  на Вашето отроче. Насладете се на повече комфорт, взимайки уникална количка за бебета. Посетете онлайн магазин guga.bg, подарете сигурност на Вашето дете!

3
На какво да обърнем внимание, кoгато избираме вхо...
Как да изберем входна блиндирана врата? На кои ней...