Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (451 words)

Как да изберем входна блиндирана врата? На кои нейни качества да наблегнем?

Когато дойде моментът за смяна на старата входна врата започваме да си задаваме  много въпроси: Как да изберем правилната врата, с какви характеристики да бъде тя, каква е подходящата цена на вратата, колко ще сме защитени… ?

  Когато дойде моментът за смяна на старата входна врата започваме да си задаваме  много въпроси: Как да изберем правилната врата, с какви характеристики да бъде тя, каква е подходящата цена на вратата, колко ще сме защитени… ? Всеки желае вратата му да бъде красива, здрава и да завършва интериора в дома, офиса или вилата. Първото нещо, което забелязваме при влизане е именно вратата.

 Днес  всеки производител се е погрижил да предложи сигурни , модерни и красиви блиндирани врати. Най–важният момент е къде ще бъде монтирана новата врата, дали ще е на  външни условия (къща или вход на кооперация) , дали ще бъде на вътрешни условия (апартамент, етаж от къща). Важно е да знаете, че когато врата е изложена на атмосферни влияния  (слънце, дъжд, сняг) тя трябва да притежава определен набор от качества, за да бъде здрава , в добро състояние  и да се използва дълги години, без да даде дефекти.  

   За външни условия е добре да търсите врата, която ще бъде с подходящите характеристики :

     - да им добра шумо и топлоизолация. Най-добрата шумоизолация, която се използва е минералната вата, наречена още „каменна вата”. По-нисък клас, но все пак с добра шумо и топлоизолация е полистирена и полиуретановата пяна.

     - да има УВ защита.

  Като цяло,  независимо в какви условия ще я използваме, за всяка  входна врата е важно да има и добро заключване и да бъде произведена от качествени и здрави материали. Тъй като така наречените  „нежелани гости”  са много изобретателни, когато искат да влязат  в дома ни,  производителите са измислили много варианти как да бъдат спрени те.  Предлагат се най- различни варианти на заключващите системи - двустранно, тристранно, четиристранно, с вградени чипове и алармени системи, и много  други допълнителни екстри.

  Може да бъде с 1, 2 или 3 заключващи системи, могат да бъдат добавени и скрити резета за допълнителна сигурност. С колкото повече заключващи системи разполага  вратата, толкова повече Ви пази.

    Материалите,  от които е произведена вратата са една важна точка в избора на  входна врата. На пазара се предлагат няколко вида. Те биват: изцяло метални,  дървени и такива при  които металът е скрит от МДФ ламинирани панели в различни цветове и с различни шарки. Коя ще изберете е въпрос на решение и вкус. При покупката на Входна блиндирана врата е добре да се консултирате със специалист или консултант  в магазина, от който сте решили да я купите. Доверете се на фирма с добро име и която е дълги години на пазара.

2
Коя zooper количка е точно за вас
Четири съвета как да изберем интериорна врата
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location