Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (607 words)

Да скриете Samsung Galaxy S7? Не, няма нужда!

Да скриете Samsung Galaxy S7? Не, няма нужда!

Приятно заоблен и гладък, тънък и елегантен – няма как да се оспори, че дизайнът на Samsung Galaxy S7 е наистина стилен. Радвате му се, наистина му се радвате, но и знаете на какво може да заприлича един смартфон след няколко седмици ежедневна употреба – надраскан, ожулен, тук-там чукнат, без блясък...

Приятно заоблен и гладък, тънък и елегантен – няма как да се оспори, че дизайнът на Samsung Galaxy S7 е наистина стилен. Радвате му се, наистина му се радвате, но и знаете на какво може да заприлича един смартфон след няколко седмици ежедневна употреба – надраскан, ожулен, тук-там чукнат, без блясък...

Дори и да не ви харесва, фактът си е факт – корпусът се захабява от почти всеки допир до твърди предмети. Колкото и да го пазите, все ще се докосне до ноктите, ключовете в джоба, циповете на чантата, повърхността на бюрото или масата и какво ли още не. И единственият начин да запазите външния му вид блестящ е да използвате специален силиконов калъф за Samsung Galaxy S7.

Да, калъфите са красиви, разнообразни и прочие, но от тях телефонът не се вижда много. А сте влюбени в дизайна на  Samsung Galaxy S7 и не искате да го прежалите. Тогава?

За ваше щастие, на пазара се предлагат страхотни прозрачни силиконови калъфи за Samsung Galaxy S7. Те са произведени от силикон, през който цветът на корпуса и всички негови детайли се виждат кристално ясно и са прекрасен вариант, който ви позволява да получите защита и да запазите естетиката.

Прозрачният силиконов калъф за Samsung Galaxy S7, който се предлага в каталога на онлайн магазин „Маровски”, е още по-специален. Освен че е напълно прозрачен, силиконовият калъф е и изключително тънък – дебелината му е едва 0,3 мм, което го прави почти незабележим. В същото време тези размери позволяват да не го усещате, тъй като габаритите на устройството не се променят осезателно. И ето, че проблемът с външния вид е решен – в ръката ви лежи същия телефон, който си купихте. Дали обаче има смисъл от толкова тънък силиконов калъф?

Отговорът е категорично „да”. Силиконът, от който е създаден, е достатъчно здрав, за да не се къса или пречупва лесно. Издържлив е и на всякакви атмосферни влияния, за да не се напуква от силно слънце и студ, както повечето полимери. Това ви гарантира, че ще го използвате дълго и няма да се налага да го сменяте често. Допълнителна екстра е, че прозрачният силиконов калъф за Galaxy S7 има добро сцепление и е наистина трудно да се изплъзне от ръката ви (нека си припомним, че корпусът на смартфона е стъклен и съвършено гладък). А дори и да го бутнете случайно от масата, не се тревожете – калъфът притежава така наречената Shock Absorbent функция, която поема удара вместо устройството. Така ви осигурява двойна защита и можете да сте наистина спокойни по отношение на безопасността.

Дотук всичко е повече от добре, но няма ли да ви омръзне да слагате и махате калъфа? Всъщност не. Защото ще го сложите само веднъж – в деня, в който го закупите, и ще го махнете... вероятно никога. Калъфът има прецизни отвори за страничните бутони, за да можете да ги ползвате безпроблемно. Напълно достъпни са и входовете и изходите, тоест ще можете безпроблемно да зареждате и да включвате слушалки и кабели. Ще ви зарадва и специалния начин на изрязване на отвора за камерата – можете да правите всякакви кадри, включително и със светкавица, тъй като тя няма да се отразява в калъфа и да създава отблясъци на страхотните ви снимки.

Готови ли сте вече за нещо толкова добро като тънък силиконов калъф за Samsung Galaxy S7? Вземете го от доказан търговец, за да получите и гаранция за неговото качество.

2
Занаяти от ненужните неща – как да вдъхнете нов жи...
История на мотокарите