Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (614 words)

Да скриете Samsung Galaxy S7? Не, няма нужда!

Да скриете Samsung Galaxy S7? Не, няма нужда!

Приятно заоблен и гладък, тънък и елегантен – няма как да се оспори, че дизайнът на Samsung Galaxy S7 е наистина стилен. Радвате му се, наистина му се радвате, но и знаете на какво може да заприлича един смартфон след няколко седмици ежедневна употреба – надраскан, ожулен, тук-там чукнат, без блясък...

Приятно заоблен и гладък, тънък и елегантен – няма как да се оспори, че дизайнът на Samsung Galaxy S7 е наистина стилен. Радвате му се, наистина му се радвате, но и знаете на какво може да заприлича един смартфон след няколко седмици ежедневна употреба – надраскан, ожулен, тук-там чукнат, без блясък...

Дори и да не ви харесва, фактът си е факт – корпусът се захабява от почти всеки допир до твърди предмети. Колкото и да го пазите, все ще се докосне до ноктите, ключовете в джоба, циповете на чантата, повърхността на бюрото или масата и какво ли още не. И единственият начин да запазите външния му вид блестящ е да използвате специален силиконов калъф за Samsung Galaxy S7.

Да, калъфите са красиви, разнообразни и прочие, но от тях телефонът не се вижда много. А сте влюбени в дизайна на  Samsung Galaxy S7 и не искате да го прежалите. Тогава?

За ваше щастие, на пазара се предлагат страхотни прозрачни силиконови калъфи за Samsung Galaxy S7. Те са произведени от силикон, през който цветът на корпуса и всички негови детайли се виждат кристално ясно и са прекрасен вариант, който ви позволява да получите защита и да запазите естетиката.

Прозрачният силиконов калъф за Samsung Galaxy S7, който се предлага в каталога на онлайн магазин „Маровски”, е още по-специален. Освен че е напълно прозрачен, силиконовият калъф е и изключително тънък – дебелината му е едва 0,3 мм, което го прави почти незабележим. В същото време тези размери позволяват да не го усещате, тъй като габаритите на устройството не се променят осезателно. И ето, че проблемът с външния вид е решен – в ръката ви лежи същия телефон, който си купихте. Дали обаче има смисъл от толкова тънък силиконов калъф?

Отговорът е категорично „да”. Силиконът, от който е създаден, е достатъчно здрав, за да не се къса или пречупва лесно. Издържлив е и на всякакви атмосферни влияния, за да не се напуква от силно слънце и студ, както повечето полимери. Това ви гарантира, че ще го използвате дълго и няма да се налага да го сменяте често. Допълнителна екстра е, че прозрачният силиконов калъф за Galaxy S7 има добро сцепление и е наистина трудно да се изплъзне от ръката ви (нека си припомним, че корпусът на смартфона е стъклен и съвършено гладък). А дори и да го бутнете случайно от масата, не се тревожете – калъфът притежава така наречената Shock Absorbent функция, която поема удара вместо устройството. Така ви осигурява двойна защита и можете да сте наистина спокойни по отношение на безопасността.

Дотук всичко е повече от добре, но няма ли да ви омръзне да слагате и махате калъфа? Всъщност не. Защото ще го сложите само веднъж – в деня, в който го закупите, и ще го махнете... вероятно никога. Калъфът има прецизни отвори за страничните бутони, за да можете да ги ползвате безпроблемно. Напълно достъпни са и входовете и изходите, тоест ще можете безпроблемно да зареждате и да включвате слушалки и кабели. Ще ви зарадва и специалния начин на изрязване на отвора за камерата – можете да правите всякакви кадри, включително и със светкавица, тъй като тя няма да се отразява в калъфа и да създава отблясъци на страхотните ви снимки.

Готови ли сте вече за нещо толкова добро като тънък силиконов за Samsung Galaxy S7 силиконов калъф за Samsung Galaxy S7? Вземете го от доказан търговец, за да получите и гаранция за неговото качество.

2
Занаяти от ненужните неща – как да вдъхнете нов жи...
История на мотокарите