Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (574 words)

Слушалки EarPods? О, да!

Слушалки EarPods? О, да!

Едни от най-често използваните аксесоари за мобилни устройства несъмнено са слушалките. Няма друг начин да слушате радио или да поддържате настроението си с любима музика докато спортувате, разхождате се или просто се придвижвате от едно място до друго.

Едни от най-често използваните аксесоари за мобилни устройства несъмнено са слушалките. Няма друг начин да слушате радио или да поддържате настроението си с любима музика докато спортувате, разхождате се или просто се придвижвате от едно място до друго. А следващите редове са посветени за качествените оригинални слушалки за iPhone, iPad или iPod, наречени EarPods. Спокойно можем да кажем, че EarPods на Apple са наистина страхотни, но за да не сме голословни, нека ги разгледаме обстойно.

Първо ще забележите, че оригиналните слушалки за iPhone, EarPods имат необичаен и впечатляващ външен вид. Но красотата им далеч не е самоцелна, тъй като дизайнът е изцяло съобразен с естествените форми на ухото. Това прави слушалките ергономични и удобни за дълго носене, без да ви създават проблеми. Освен това не се изплъзват, дори когато се движите активно.

Ще видите и елегантната контролна капсула, поставена на кабелчето за дясната слушалка. Тя ви осигурява по-голямата част от удобствата, с които бързо ще свикнете. Съставена е от три бутона – за усилване на звука (отгоре), за намаляване (отдолу) и един централен, който има различни функции в зависимост от това какво искате да направите. На първо място това е бутонът, с който можете да пускате или спирате на пауза музикалните клипове, както и да преминавате към следващия или да връщате предишния клип. Няма нужда да обясняваме що за удобство е да не се налага постоянно да вадите смартфона от джоба, нали? Но този бутон ще използвате и когато получавате входящи повиквания, тъй като чрез него можете да приемете и да приключите обаждания.

И тъй като стана дума за обаждания, разбира се, че оригиналните Apple слушалки за iPhone имат и микрофон! Той също не бие на очи, но е достатъчно чувствителен, за да долови безпрепятствено вашите думи и да ги предаде ясно. Всъщност микрофонът превръща EarPods в хендсфри и позволява да провеждате разговори и зад волана (напомняме ви, че това е единственият позволен от законодателството начин да говорите по телефон по време на шофиране).

Следващата им характеристика ще ви накара да се влюбите в тях окончателно. Говорителите им са създадени така, че да намалят до минимум загубата на звука. Към този факт ще прибавим и изключително доброто качество на целия честотен диапазон, което ще направи мелодиите в ушите ви да звучат почти по начина, по който биха се чували от професионални слушалки.

Останаха уж дребните нещица, с които тези оригинални слушалки за iPhone, iPad или iPod незабележимо допълват комфорта ви. Те са прилично устойчиви на пот, изработени са от наистина качествени материали и ще ги получите в комплект с удобно калъфче, в което да ги съхранявате, без да се оплитат. Звучи страхотно, нали?

Накрая трябва да кажем, че тъй като EarPods са създадени през 2012 година, те могат да се използват с iPhone 7/7 Plus, iPhone 6S/6S Plus, iPhone 5S/SE, iPhone 4/4S, iPhone 3GS, iPod nano (4th generation), iPod classic (120GB), iPod touch (2nd generation) и iPad 1/2/3/4, iPad Air, iPad mini и всички Apple устройства с 3.5 мм аудио вход. Ако притежавате някое от тези устройства, те несъмнено ще ви бъдат от полза. Но само ако сте наистина сигурни в оригиналността им. И за да не допуснете неприятни изненади, препоръчваме ви да ги вземете от Маровски, където ще получите и двугодишна гаранция включваща фабрични дефекти.

3
Охладител за лаптоп – нужен ли ни е?
Как да почистваме зъбите си?