Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (445 words)

Как белите зъби могат да подобрят вашето самочувствие

Проучвания, показват, че голям процент от хората с по-бели, здрави зъби притежават по-голяма увереност, позитивност в живота, и успех в работата и училището.

Проучвания, показват, че голям процент от хората с по-бели, здрави зъби притежават по-голяма увереност, позитивност в живота, и успех в работата и училището. Резултати на Kelton Research показат, че 58% от анкетираните имат по-големи шансове за получаване на работа след избелване на зъбите и повече от 50% от анкетираните имали по-големи шансове в социалните взаимоотношения.

Видно е, че хората, с по-бели зъби притежават по-добри качества и възможности, отколкото тези, които имат болни зъби, особено почернели. Установено е, че избелването на зъбите увеличава успеха и увереността. Това оказва влияние и във всички аспекти на живота.

Избелването на зъбите подобрява положителмия образ за себе си; както във външния вид, така и вътрешното възприятие за себе си. Увеличава се самооценката, като тази променя ще бъде забелязана и други хора, които влизат в контакт с вас. Приятелите ще видят тази положителна промяна; те ще видят вашето ново "аз". Това определено ще ви даде предимство, когато става въпрос за работни взаимоотношения, любовни отношения, както и перспективите за заетост.

Известно, е че очите са прозорците към душата. Същото може да се каже и за устата. Състоянието на зъбите и устата даде представа за това колко детайлно и внимателно се грижите  за себе си. В смисъл, това как се грижите за себе си показва колко ви е грижа за други хора и как се отнасяте към важните например проектите, целите и т.н.

Това не е изненадващо като се има предвид, че първото нещо, което правят известните е да се погрижат за своите зъби. Камерата улавя всички недостатъци, особено тези, намиращи се  на лицето.  Знаменитостите искат да се постигне и поддържа перфектната усмивка. Тази цел трябва да бъде и целта на обикновените хора в обществото. Усмихваки се по-често и животът става по-приятен. Усмихвайте се, и  хората ще се радват на живота с вас!

Избелващите продукти са на разположение за обикновения потребител. Цените не са високи, за качеството, което се получава. Избелващите процедури вече са достъпни, и не е нужно да се посещава стоматологична клиника, където лекарите начисляват високи цени за услугите и материалите, да не говорим и за продължителното време на процедурите.

Сега, избелването на зъбите у дома в лесно. Процедурите не са сложни и не изискват лекарски контрол. Производителите на  избелващи гелове, ги правят лесни за нанасяне и употреба. Избелването може да отнеме по-малко от час, и то е не само лесно, но и безопасно.

Избелващите продукти за зъби са рентабилни, тъй като не начисляват професионални хонорари. Получавате вашите продукти, доставени директно до вратата ви, като не е необходимо другите хора, да научават как сте постигнали прекрасно бялата усмивка. 

1
Почистване на налепи върху зъбите и езика
Според учените продуктите за избелване на зъбите в...