Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (574 words)

Специална защита за iPhone 6/6S

Специална защита за iPhone 6/6S

Вероятно и вие сте от хората със забързано ежедневие, които често правят по няколко неща едновременно и се оказват несръчни в елементарни действия.

Вероятно и вие сте от хората със забързано ежедневие, които често правят по няколко неща едновременно и се оказват несръчни в елементарни действия. Или пък сте просто разсеяни. Или сте запалени туристи, катерачи, ловци или спортисти. Ако е така, значи със сигурност ви е омръзнало да си изпускате телефона и да се чудите какво ли ще бъде счупено този път. А все пак iPhone 6 си струва да бъде използван дълго време, нали?

Urban Armor Gear – това е световнопризнатата марка, която създава най-качествените удароустойчиви калъфи за iPhone 6S. Фирмата е специализирана в производството на защитни кейсове за мобилни устройства и ако искате наистина качествена протекция, няма да е никак умно да я подминете.

Най-добрият начин, по който можем да опишем калъфите на Urban Armor Gear, е като кажем, че докато са ги оформяли, техните създатели са си мислели за войнишки принадлежности. На вид са грубовати и биха изглеждали съвсем на място до ножа в камуфлажния ви панталон. Фалшивите глави на винтове по някои модели идват дори малко в повече, но пък определено са внушителни. Текстури, вдълбани линии, изсечено лого, гумени ръбове, които покриват страните – благодарение на тях калъфите изглеждат големи, тежки и заслужаващи доверие.

Истината е, че са доста тънки и изключително леки (тежат средно около 30 грама). Обаче за доверието, което да им окажете, няма две мнения. Под цялата тази страховита фасада стои изключително здрав, двуслоен калъф. Външната му част е създадена от твърд поликарбонат, а вътрешната – от мек терпомолиуретан (силикон). Комбинацията от двата материала гарантира толкова сериозна здравина и защита, че кейсовете с военен фасон в действителност са покрили действителни военни изисквания за качество. След специализирани тестове са снабдени със сертификат MIL STD 810G 516.6 за устойчивост на удар. На практика това означава, че са издържали 26 пускания от височина 1,20 м, без телефонът в тях да пострада нито веднъж!

Сега искаме да ви представим Scoutудароустойчив калъф Urban Armor Gear за iPhone 6S. Това е калъф, който обгръща плътно гърба, страните и ръбовете на лицевата част на смартфона. По този начин защитава целия корпус, а издадените ръбове около дисплея го предпазват от нараняване, когато го сложите върху маса или бюро. Urban Armor Gear Scout създаден специално за iPhone 6/6S и приляга толкова плътно по корпуса на смартфона, че е доста трудничко да го извадите. Но производителите нямат никакво желание да оставят безценния ви телефон незащитен дори и за секунда и са се погрижили всичко да работи без затруднения. Затова няма да е нужно да го вадите – калъфът е снабден с прецизни отвори за портовете и камерата, за да го презареждате без проблем, да включвате слушалки безпрепятствено и да правите страхотни снимки, без отблясъци от светкавицата. Страничните бутони са покрити със силиконови протектори, които обаче са изключително гъвкави и в никакъв случай не пречат на работата с устройството. Разбира се, удароустойчивия калъф притежава всички стандартни за марката и характеристики, които изброихме по-горе – двуслойна структура, подсилени гумени ъгли, текстура тип „пчени клетки”, която създава приятно усещане при допир и не позволява изплъзване от дланта. Най-впечатляващ обаче е цветът – калъфът е в прозрачно черно, което едновременно разкрива и подсилва оригиналния цвят на вашия страхотен iPhone 6S.

Когато решите да си купувате такъв калъф, препоръчваме ви да се обърнете към Маровски –доказан търговец, който ще ви достави оригинален продукт на добра цена и с гаранция за качество.

4
Според учените продуктите за избелване на зъбите в...
Бърз преглед на различните видове калъфи за iPhone...