Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (620 words)

Избери Удароустойчив калъф за iPhone 7 !

Избери Удароустойчив калъф за iPhone 7 !

Според статистиката удароустойчивите калъфи са едни от най-предпазващите калъфи, тъй като най-честите наранявания и щети, които претърпяват телефоните, са падания, удари и драскотини в ежедневното ползване.

Според статистиката удароустойчивите калъфи са едни от най-предпазващите калъфи, тъй като най-честите наранявания и щети, които претърпяват телефоните, са падания, удари и драскотини в ежедневното ползване.  Това е така, защото сме все по-заети и разсеяни – докато говорим,  ние вървим, или вършим и  мислим за много други неща и малко невнимание и телефонът вече е изпуснат, счупен или разглобен на части, пръснати в различни посоки.

Това, разбира се може да се предотврати – облечете го с предпазен калъф, който да отговаря на всички ваши изисквания!

В нашата директория в Sim.bg за удароустойчиви калъфи и кейсове за iPhone 7 разполагаме с богато разнообразие, откъдето вие можете да направите своя избор на топ брандове като Spigen, Ucase, Verus, Incipio, Otterbox, Elago и др. Посетете ни и ще видите с какво разполагаме - http://www.sim.bg/iphone-7-aksesoari .

Удароустойчивите калъфи за iPhone 7 са кожени, хибридни – от поликарбонат и TPU, пластмасови, силиконови, стъклени (кристални). Това са калъфи-кейсове изработени от комбинация от материали за най-добра защита на един скъп телефон, какъвто е Apple iPhone 7

Кожените калъфи са от естествена или изкуствена кожа, които показват стил и класика с елегантния си вид. Външният вид е превъзходен, а отвътре е защитен с мека силиконова повърхност.

Хибридните калъфи са много популярни – отвън са с твърда обвивка от TPU, а отвътре мекият силикон уплътнява и обезопасява от  удари, надрасквания, напуквания на повърхността на дисплея или досадното отваряне и разглобяване на части. Те дори успешно удължават живота на вашият смартфон, защото въпреки, че постоянно излизат нови модели с множество екстри, смятаме, че когато една вещ се пази, тя ви се отблагодарява с продължение на времето и така се превръща в любима вещ.

Добрият външен вид и изпипаната изработка са само допълнение към практичните и функционални  модели, които предлагат добро сцепление в ръцете на потребителя – да не се хлъзгат и изпускат, материалите са приятни на докосване, добри и устойчиви на различно атмосферно влияние, с добра еластичност и гъвкавост на високи температурни разлики, както и издръжливост при прегъване и късане. Те са много леки, елегантни, практични и дават завършен и ефектен вид на телефона, без разбира се, да го загрозяват.  

Със своята Edge функционалност  ръбовете на iPhone 7 остават покрити, тъй като ръбовете на калъфа са тяхно продължение. Това ги пази от съприкосновение и допир с твърда повърхност,  надраскване и удряне, както и чупене на дисплея. Това е много добра защита, с която калъфите имат значително предназначение.

Удароустойчивите калъфи са изработени точно и конкретно за Apple iPhone 7, който идеално влиза и си пасва с него.  Това е равнозначно на факта, че всички прорези и отвори съвпадат с функционалните бутони и входове и калъфът не пречи на работата с телефона, докато е облечен с него.

Друг плюс и добра функционалност е Shock Absorbent – това означава, че калъфите добре абсорбират ударите при изпускане и падане върху твърда повърхност, удари с тежки предмети.

Допълваме преимуществата и с друга функционалност Unreflecting camera – това представлява улеснение на камерата с възможност за снимане, докато телефонът е облечен с калъфа. Отворите са прецизно изрязани за широк диапазон на снимане, дори и с включена светкавица.

Външният вид или дизайнът на моделите калъфи и кейсове за iPhone 7 е иновативен и удобен. Освен ергономичната повърхност, те имат и разнообразни допълнения, като например отделно джобче за банкова карта, личен документ или просто дребна бележка.  Друга екстра е поставката за хоризонтално гледане, която също създава удобство – не е нужно телефонът ви винаги да е в ръцете ви по време на работа, нито пък да е легнал на масата.

Всички калъфи са с гаранция, която дава сигурност за качество на артикулите.

4
Избор и поддръжка на врати
Как да съхраните картината и функционалността на i...