Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (604 words)

Как да съхраните картината и функционалността на iPhone 7 Plus

Как да съхраните картината и функционалността на iPhone 7 Plus

Притежателите на последната играчка на Apple – смартфонът iPhone 7, вече се наслаждават не само на елегантния му вид и на подобрените му функции, а и на страхотния му екран. Така нареченият Retina HD дисплей притежава най-богатата гама от цветове в света на телефонните с LED дисплеи и прави картината почти съвършена.

Притежателите на последната играчка на Apple – смартфонът iPhone 7, вече се наслаждават не само на елегантния му вид и на подобрените му функции, а и на страхотния му екран. Така нареченият Retina HD дисплей притежава най-богатата гама от цветове в света на телефонните с LED дисплеи и прави картината почти съвършена. Усещането за пълна реалистичност на образа е допълнено от резолюцията, която осигурява цели 401 ppi, а самите пиксели са с двоен домейн, което осигурява нормален изглед под големи ъгли. Допълваме екстрите с Multi Touch функционалонстта на Apple и ето го: един от най-великолепните екрани, които пазарът днес може да предложи.

Но ако дисплеят на iPhone 7 е прекрасен, то този на iPhone 7 Plus е още по-прекрасен, тъй като има същите характеристики, но е по-голям. Това обаче далеч не означава, че е по-защитен от повреди, отколкото който и да е друг. В ежедневната работа с телефона чувствителният му екран може лесно да бъде зацапан и надраскан, а при инцидент – спукан или дори съвсем натрошен. Всеизвестно е, че дори една малка драскотина може да доведе до значително понижаване на функционалността. В същото време дисплеят е почти единственият ви инструмент за работа с телефона (ако изключим Home бутона) и едва ли някой би искал да не може да използва пълноценно страхотните възможности, които тази „Ябълка” притежава.

Е, разбира се, вие не сте глупави и вече сте се снабдили с калъф. Но не се заблуждавайте – дори смартфонът да е обгърнат от всички страни, това не е достатъчно. В моментите, в които работите с iPhone 7 Plus, дисплеят е открит и уязвим – едно неволно надраскване, зацапване, или изпускане определено не би било във ваша полза. Така че единственият начин да сте наистина спокойни за безопасността на бижуто си е да се снабдите със специален стъклен протектор за екрана на iPhone 7 Plus.

Защо стъклен? Обичайните протектори за iPhone 7 Plus, създадени от фолио, предпазват добре от драскотини и петна, но не и от удар. Стъкленото защитно покритие за iPhone 7 Plus обаче е изработено от закалено стъкло с много висока устойчивост на удар и натиск. Изключителната му тънкост го прави почти невидимо, без това да се отразява на предпазните му характеристики. И тъй като говорим за най-високия клас на защита на екрана, този аксесоар притежава редица усъвършенствани допълнителни характеристики.

Закаленият стъклен скрийн протектор за iPhone 7 Plus не пречупва светлината и не изкривява картината, която виждате. Производителите се стараят да осигурят на най-горния слой достатъчно сцепление, за да не се приплъзват пръстите ви по него, което гантира безпроблемна работа с изключително чувствителния тъч скрийн на смартфона. Протекторът притежава и допълнителна защита срещу оставяне на отпечатъци, което го поддържа не само чист, а и максимално функционален. Дори да се случи да го ударите и спукате, няма от какво да се тревожите – стъклените покрития не се разпадат на малки парченца и не само не застрашават вашето здраве, а и осигуряват максимална безопасност на дисплея.

Най-важното обаче е, че марковия стъклен протектор за iPhone 7 Plus е изключително лесен за поставяне и премахване, като не оставя след себе си следи. Това означава, че можете лесно да го подмените при нужда и вашият страхотен смартфон да запазва винаги същата чувствителност, същата страхотна картина и същия страхотен вид, които харесвате.

Повече подробности относно техническите характеристики на стъкления протектор, както и професионални препарати за поддръжката му, можете да откриете в Маровски. 

4
Избери Удароустойчив калъф за iPhone 7 !
Как да се предпазим от лошата енергия