Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (620 words)

Избор на олекотена завивка

Избор на олекотена завивка

Когато става въпрос за олекотена завивка, изборът  трябва да се направи много внимателно. Трябва да си изберем  олекотена завивка която да ни дава комфорт и уют,и онази хубава топлина от която се нуждаем.

Когато става въпрос за олекотена завивка, изборът  трябва да се направи много внимателно. Трябва да си изберем  олекотена завивка която да ни дава комфорт и уют,и онази хубава топлина от която се нуждаем.  На пазара се предлага голямо разнообразие от завивки. Най- качественият пълнеж си остава  пуха или пера с пух – компромисен вариант, но също добър избор. При избора на олекотена завивка , това е важно да се уверете, че сте доволни с материала пълнени вътре. В края на краищата , вие може да се спи по него в продължение на години .  Естественият пух е по-удобен от синтетичния през всички сезони, заради дренажните си качества, или иначе казано способността да позволява на влагата да се изпарява. Естествените фибри, също така са много леки, което ги прави много удобни за спане под тях. Съществуват и хипоалергенни пухени олекотени завивки, които са специално обработени за намаляване на алергичните реакции.Завивките и възглавниците от гъши пух създават усещане за изключителна мекота и топлина.

Особеност на олекотените завивки е, че те са съставени от равномерно разпределени по дължина и ширина кутийки, наподобяващи тези в пчелна пита, които са прошити по специална технология и на практика са изолирани една от друга, с равно количество пух във всяка една от тях, което осигурява еднаква дебелина на завивката във всяка нейна част. Забравете за постоянното въртене в леглото с неудобни завивки. Едни от най-предпочитаните хубави, луксозни и стилни са олекотените завивки от силиконов пух и гъши пух.

Силиконът е най- популярният пълнеж заради ниската си цена. Той може да под формата на пух,  топчета или на влакна. Предпочитан е и заради хипоалергичните си свойства. Олекотената  завивка от силиконов пух, тя също е много хубава и удобна, също така лека и привлекателна. Тази олекотена завивка е подходяща, както за горещите летни месеци, така и за през зимата. Притежава микрофибърна  повърхност, а вътрешната част е от 100% пух. Тази олекотена завивка е с атрактивен дизайн за допълнителен комфорт. Пълнежа на олекотената завивка е: силиконов пух, плътност  250 гр./m2. Тези два вида олекотени завивки са едни от най-предпочитаните , най- желаните защото при тяхното използване човек получава онази лекота и комфорт, от който се нуждае всеки човек за неговата пълна релаксация и комфорт. Гъшият пух е естествен, натурален и екологично чист материал, съхраняващ топлинната енергия над два пъти по-вече от другите материали. За направата му се отбира само най-финият пух, добит основно от гушките на птиците , което определя и сравнително високата му цена. Не колко кратно обработен и в комбинация с гъщи пера /перущина/ се използва в производството на олекотени завивки и възглавници.По-голямото процентно съдържание на гъши пух в продуктите,  създава усещане не само за по-голяма мекота, еластичност и комфорт , но и е гаранция за антиалергична , и антибактериална среда, не позволяваща развитието на бактерии , акари и други микроорганизми, оказващи вредно въздействие на Вашето здраве. Ето защо при покупката на тези продукти е важно да се обърне внимание на процентното съдържание на гъшият пух в сравнение с останалите материали.

Гъшият пух е естествен, натурален и екологично чист материал, съхраняващ топлинната енергия над два пъти по-вече от другите материали. За направата му се отбира само най-финият пух, добит основно от гушките на птиците , което определя и сравнително високата му цена. Не колко кратно обработен и в комбинация с гъщи пера /перущина/ се използват  в производството на олекотени завивки и възглавници.По-голямото процентно съдържание на гъши пух в продуктите,отколкото перушина , създава усещане не само за по-голяма мекота, еластичност и комфорт , но и е гаранция за антиалергична , и антибактериална среда, не позволяваща 

 

3
Как да не прецакате новия си iPhone 7 Plus
Блиндирани врати на разумни цени – възможно ли е т...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location