Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (368 words)

Любимият Бохо тренд

Летните отпуски свършват и всички скоро ще спрем за нас лятната приказка. Ако изходим от забързания темп на ежедневието, краят на лятото и началото на приидващaтa есен е времето

Летните отпуски свършват и всички скоро ще спрем за нас лятната приказка. Ако изходим от забързания темп на ежедневието, краят на лятото и началото на приидващaтa есен е времето, в което вие имате реален шанс да си отидете от него и да помислите какво ново да бъдете облечени. Нещо, което да бъдем хем модерно, хем удобно. Свържете се със своите приятелите и помислете заедно, с какво да сте облечени до края на лятото и по време на есента. Заредете се с нова енергия. Дотогава не бива да губете твърде много време в почивки, но, разбира се, не бива да преставате да се наслаждавате на почивните дни си приятни и развлекателни. В града, в който живеете, все ще намерите някакъв плаж, на който ще можете да се отпуснете и успеете да се насладите на един коктейл край басейна. Тъй че, за да подготвите тоалета си за плажа, с който съвсем скоро ще се озовете с любимата ви компания, помислете добре какви аутфити ще са ви най-удобни, а в същото време и бъдат модерни през остатъка от лятото. Нали не желаете да стоите пред отворения ви гардероб съвсем преди групата ви да отпътува за някой плаж и да не сте наясно с какви дрехи или дори дамски обувки да облечете себе си.

Съвсем малко време ви остава до края на лятото, така че трябва хубаво да го оползотворявате, например като отидете до плажа. Тази година са супер модерни аутфитите в етно стил. Харесайте си дрехи и обувки, които имат вид, сякаш сте били на почивка например в Абу Даби и все едно сте ги купили точно от там.

Но дори и да се случи всички тези планове да се разминат с действителността, то не унивайте. Винаги има възможности да се забавлявате. Оригинална идея ще бъде да се опитате да се превърнете в туристи във вашия град. Опитвали ли сте го? Разходете се в покрайнините, посетете някой басейн или плаж, или отидете до някой градина в някой шикозен хотел някъде в централната част. Убедени сме, че бързо ще ви обгърне лятно настроение.

1
Полезни съвети при избор на детска количка от Mini...
Фейсбук обяви промени в алгоритъма на своя News Fe...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location