Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (349 words)

Мъжки подаръци за рожден ден които силно желаем

Благодаря, че четете статията ми свързана с идеи за подаръци за мъжки рожден ден. През годините, аз съм получавал много така наречени мъжки подаръци, някои от тях бяха страхотни докато други бяха меко казано ужасни.

Благодаря, че четете статията ми свързана с идеи за подаръци за мъжки рожден ден. През годините, аз съм получавал много така наречени мъжки подаръци, някои от тях бяха страхотни докато други бяха меко казано ужасни.

Въпреки мнението на много дами, мъжете всъщност си говорят за запомнящи подаръци и да колкото и да е учудващо ние дискутираме неща различни от футбол и пиене. (Не много други различни неща, но все пак.)

Ние имаме едно единствено общо нещо и то никога не ще се промени. Истината е, че мъжете са момчета които никога не са пораснали. Предполагам много дами вече го знаят, но понякога аз се питам дали наистина знаят или просто игнорират този факт.

Може би сте чували за неща като момчетата и тяхните играчки, но реалността е че в тези думи има много истина. Дали ще се зарадвам на мини хеликоптер управляван с дистанционно за моят рожден ден или ще се зарадвам на шишенце скъп афтършейф? Всеки път бих избрал афтършейфът. Напълно сигурно, че ще го избера! Нямам никакви съмнения обаче, че ако имах парите в моите ръце, щеше да е винаги хеликоптера.

Какво ще предпочета, чифт чорапи за рожденият ден или Швейцарско джобно ножче?

Дали ще предпочета един от тези комплекти за хубажа кожа или ще предпочета нова електрическа отверка която прави различни неща?

Мъжете обичат неща които правят неща или просто неща които доставят удоволствие. Има стотици такива неща и ние не харесваме нищо което съдържа в описанието си практично и чувствително. Обувки, нови връзки, нови тениски, бельо, всички те не са подаръци. Те са просто неща от които имаме нужда, но не са истински подаръци.

Аз ще включа широка гама от перфектни подаръчни идеи за мъжки рожден ден и дано това да помогне на мъжете по света да бъдът щастливи. Има много подаръци за рожден ден за мъж, които ние наистина бихме харесали и за това моля насладете се на четивото.

3
6 аргумента в полза на стъклените врати
Най-добрите морски хотели в България