Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (418 words)

Отървете се от депресията и хроничната умора като приемате ленено масло богато на Омега 3

Отървете се от депресията и хроничната умора като приемате ленено масло богато на Омега 3

Знаете ли, че от Омега 3 есенциалните мастни киселини се стимулира произвидството на сиво вещество в мозъка? Особено в зоните, които отговарят за емоциите.

Знаете ли, че от Омега 3 есенциалните мастни киселини се стимулира произвидството на сиво вещество в мозъка? Особено в зоните, които отговарят за емоциите.

Може би това е едно от многото предимства на Омега 3 есенциални мастни киселини, които трябва да знаете. Те имат изключително много предимства и са изключително полезни.

Омега 3 есенциални мастни киселини се борят с депресията и хроничната умора.

Многобройните качества на Омега 3 мастните киселини са неизброими. Те се наричат есенциални защото човешкият организъм не може да си ги синтезира сам и е необходимо да ги набавяме чрез храната или чрез хранителни добавки.

Омега 3 есенциалните мастни киселини са отговорни за добрия метаболизъм и се съдържат само в лененото масло и в майчиното мляко. Представете си – щом природата го е дала на кърмачетата колко точно е ценно и незаменимо приемането на Омега 3 мастни киселини!

В природата се Омега 3 се срещат в някои от храните – например в риба, градински чай, асаи, водорасли, ленено масло, тученица, масло от рапица, спанак и орехи.

Доста често се оказва обаче, че не можем чрез храната да си набавим незаменимите Омега 3 есенциални мастни киселини.  Тук на помощ идват хранителните добавки под формата на капсули и течно ленено масло. Те са произведени чрез модерни технолигии и от изключително качествени суровини при спазване на добрите производствени практики.

Можете да се доверите на професионалистите от Alimento.BG, които са направили най-добрия подбор сред световните марки производители на рибено масло богато на Omega 3, за да осигурят на клиентите си най-доброто!  В сайта на Alimento.bg ще намерите най-доброто решение за хората, които обичате и за себе си. Здравето е във ваши ръце.

Трябва да знаете, че Омега 3 есенциалните мастни киселини се борят и с проблемите на сърдечно-съдовата система, регулират кръвното налягане, понижават нивата на лошия холестерол, разреждат кръвта като по този начин предотвратяват образуването на опасните тромби.

Осен това Омега 3 са изключително полезни за здравето на най-големият орган на човешкото тяло – кожата. Страхотно подхранват косата и ноктите.

Омега 3 есенциалните мастни киселини от Alimento.bg съдържат здравословни мазнини, без които тялото не може да функционира.

Ако имата болки в ставите Омега 3 ще омекоти болезненото състояние и ще подобри общото ви здраве.

Препоръчва се прием на Омега 3 и при астма.

Дамите трябва да знаят, че от приема на Омега 3 есенциални мастни киселини не се пълнее.

Не се бавете, поръчайте Омега 3!

2
На море в Гърция на о. Тасос
Как да боядисаме косата си у дома?