Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (382 words)

Kоя от кандидатките за работа да изберете?

Чудите се коя от кандидатките за работа да изберете? Погледнете чантата й!

Чудите се коя от кандидатките за работа да изберете? Погледнете чантата й!

Ако вие сте работодател и управлявате добре бизнеса си, то в даден момент ще се наложи да прибегнете до назначаването на още хора за разрастващият ви се бизнес. В такъв момент трябва да имате предвид следното нещо. Ако вече става доста модерно да се разглеждат профилите в социалните мрежи на бъдещите служители, то психолозите съветват да хвърлите по едно око и на самите служители, както и на техните дамски чанти, ако са жени разбира се. Както всички знаем дамите обичат да носят дамски чанти. Вие не трябва да се съобразявате с това дали те са модни и скъпи чанти или пък са взети, като дамски чанти на ниски цени от близкия магазин, нито пък от това дали са закупени през сайт за чанти онлайн. За вас е важно да следите какъв тип чанта носи кандидатката за дадена позиция.
Какви са възможностите, ще попитате. Дамски чанти се делят на четири групи. Става дума за големи чанти, малки дамски чанти, изящни и такива със строга форма. Това, което можете да разберете за жените носещи такива чанти е следното:

Ако една чанта е малка, то имайте предвид, че притежателката и не може да събере в нея повече от ключове, телефон и кърпичка. В най-добрия случай в подобен вид дамска чанта може да се събере и тефтер с телефони. Повече от ясно е за какъв тип дами става дума.

Ако жената обича да носи големи дамски чанти, то тя определено събира в тях доста неща, а това предполага голяма обща култура и кръгозор. Тя обича да изследва света и удобството е нещо, което и е необходимо. Поради тази причина чантата и се отваря и затваря лесно.

Ако чантата е със строг дизайн, то дамата определено умее да работи, но и да се забавлява. Такива жени са сдържани и умерени и знаят какво искат.

Дамска чанта, която има изящна форма, предполага, че притежателката и отделя доста време за външния си вид, а такива жени могат да бъдат дори капризни. На работното си място отделя повече време за семинари и срещи с хора, отколкото за задълженията си. Може да създаде впечатление, че е слаба, но всъщност просто иска някой да се грижи за нея.

2
Сервиз за автоклиматици и възможни проблеми при кл...
Тематични дрехи втора употреба: Зимна екипировка и...