Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (642 words)

Тематични дрехи втора употреба: Зимна екипировка и употребявани връхни дрехи

Вие харесвате зимните спортове, но не разполагате с необходимите средства за пълно оборудване? Не позволявайте на това да ви попречи да развиете своя потенциал.

Вие харесвате зимните спортове, но не разполагате с необходимите средства за пълно оборудване? Не позволявайте на това да ви попречи да развиете своя потенциал. Вече можете всяка година да си купувате нов спортен екип благодарение на увеличаващото се предлагане на такива дрехи в българските магазини за облекло втора ръка. Не се колебайте да посетите някои от тях и да си набавите всичко необходимо, за да се чувствате комфортно по наши и чуждестранни ски писти. Сред най-често предлаганата екипировка за зимата се нареждат:

1. Ски якета втора ръка. Ще се изненадате приятно какво голямо разнообразие от маркови ски якета на достъпни цени могат да бъдат намерени в магазините за употребявани стоки. Повечето от тях са внос от Германия, Канада, САЩ и Дания. Често са в отлично състояние, на водещи световноизвестни марки за ски и сноуборд оборудване. Те са изработени от специална непромокаема материя, която е устойчива на сняг и вятър.

2. Ски и сноуборд панталони втора ръка. Макар и в спортните магазини ски екипите да се предлагат в комплект, можете да намерите ски екипировка и дрехи втора ръка, която се продава поотделно. Така вие ще можете сами да окомплектовате екип по ваш вкус и размер. Предлаганите разновидности от долни части на ски екипи най-често са: непромокаеми гащеризони, вталени непромокаеми ски панталони с тиранти или непромокаеми панталони за сноуборд с широка кройка, позволяваща по-голяма свобода на движението. Сноуборд панталоните често имат допълнителни вградени тънки наколенки за по-голяма сигурност.

Друга характеристика на сноуборд екипировката са вградените метални нишки в плата. Това е допълнителна предпоставка, която може да Ви насочи към покупката на употребявани дрехи. Металните нишки са гаранция, че дори носени, тези дрехи са често в изключително добро състояние.

3. Непромокаеми ръкавици, дебели зимни шапки и шалове. В магазините за дрехи втора употреба има модели на достъпни цени, които осигурят качествена защита от студа и влагата. Шапките, шаловете, както и плетените ленти за глава са друга категория дрехи, които могат да бъдат използвани отново. Те най-често се предлагат на килограм и са много изгодни.

4. Поларени блузи, дебели жилетки, елеци и спортни клинове. Ако сте запалени по зимните спортове, то вие знаете повече от добре, че дрехите, които носите под своя ски екип са не по-малко важни. За щастие във веригите за дрехи за ски втора ръка във Варна се предлага всичко, от което имате нужда. От тънки суетшърти и специални термо блузи и клинове, до вълнени пуловери и дебели елеци.


Освен ски екипи и дрехи подходящи за планински походи през зимата, в големите вериги магазини се предлагат също и връхни дрехи и кожени якета втора ръка. Ето и някои от най-търсените артикули през зимните месеци:

1. Дебели плетени пуловери или жилетки - от вълна, мохер и изкуствени материи.

2. Якета втора ръка - непромокаеми - тип ветровка, шушлекови, кожени, дънкови и много други. Във всеки магазин за употребявани стоки можете да откриете богато разнообразие от модерни и маркови якета от различен тип и материя. Този голям асортимент ще ви позволи да си изберете уникален модел, който да пасне на вашия стил. В магазините за дрехи втора ръка вие не само ще намерите по-евтини якета, но уникални дрехи.

3. Палта втора ръка - елегантни и ежедневни. Покупката на зимно палто е определено сложен процес, ако пазарувате само от магазини за нови дрехи. Трудно бихте си купували ново палто всяка година. Ако пазарувате от бутик за дрехи втора ръка обаче, вие ще можете да си позволите да си вземате 2 дори 3 палта всеки сезон.

Експериментирайте с цветове и материи, без да се страхувате, че това ще навреди на семейния бюджет.


Ако тази година сте пропуснали да се възползвате от предимствата на пазаруване на зимни стоки или дрехи за специални поводи от магазини за дрехи втора ръка, то не пропускайте шанса си през следващия зимен сезон!

 

4
Kоя от кандидатките за работа да изберете?
Скрита камера
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location