Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (345 words)

Легалните букмейкъри в България

Много хора бяха недоволни, че не могат да играят легално в онлайн букмейкърите, след като комисията по хазарта прие закон според който всички онлайн оператори на залози трябва да изкарат лиценз.

Много хора бяха недоволни, че не могат да играят легално в онлайн букмейкърите, след като комисията по хазарта прие закон според който всички онлайн оператори на залози трябва да изкарат лиценз. След известно време няколко онлайн оператора взеха лиценз, един от тях е betfair, те са световно известен букмейкър с милиони регистрирани играчи, те са компания с доказана коректност и това го доказва количеството потребители които им се доверяват по целия свят.

Betfair предлагат на българският пазар стандартни залози на спортни събития и другата опция която предлагат само те на българските потребители е борсата за залози, можете да намерите подробна информация за всички подробности за букмейкъра betfair от тук - http://bgbookies.com/betfair също така ще намерите и информация и за предлаганите от тях бонус, стъпки за регистрация и подробна информация какво представлява борсата за залози и как тя предлага най-високите коефициенти в сравнение със стандартните залози.

Следващият букмейкър който ще разгледаме е bet365, те взеха лиценз с голямо закъснение, но в крайна сметка те вече оперират легално на българския пазар от Юни 2016 година. Те безспорно са най-добрия и най-големия онлайн букмейкър в целия свят, имат рекордно количество потребители. Това се дължи на тяхната платформа, тя е една от най-добрите, предлагат огромно разнообразие от залози за всяко събитие, голямо разнообразие от спортове на които можете да залагате. Те са предлагат най-много живи предавания на спортни състезание т.е. гледате на живо и залагате също така на живо.

С влизането на bet365 беше необходимо изтриването на всички съществуващи регистрации на български играчи в платформата на букмейкъра, всички пари бяха възстановени. Сега всеки може да се регистрира отново, на следната страница http://bgbookies.com/ ще намерите подробна информация, за направата на нова регистрация в сайта, информация за това как да получите начален бонус за нови регистрации на стойност сто процента от първоначалният депозит.

Това са двата най-големи букмейкъра в света, те вече предлагат услугите си и за България със съответните лицензи.

 

2
Терапия на гръбнака и масаж
Колко често давате на жената да шофира?