Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (426 words)

Колко често давате на жената да шофира?

Колко често давате на жената да шофира?

За много от нас, жената наистина не може да шофира, поради ред причини. Най-любимите са ни, когато кажем, че просто винаги се гледа в огледалото и няма начин, тази жена да се справи с правилното паркиране или дори шофиране.

За много от нас, жената наистина не може да шофира, поради ред причини. Най-любимите са ни, когато кажем, че просто винаги се гледа в огледалото и няма начин, тази жена да се справи с правилното паркиране или дори шофиране. Има ли изобщо някакъв начин, жената да се научи да кара?

Естествено, че има. Вижре колко много жени в интернет пространството се фукат с автомобилите си. Те са толкова много, че чак да те хване яд, че ти се мъчиш с тази стара щайга, докато някоя мацка кара последното бмв.
Как обаче наистина да помогнем на жената, да стане по-добър шофьор? Като и помагаме по нормален начин. Какво искаме да кажем с това. Много от вас, просто сядат за волана и започват да крещят на жена си, че не може да кара, при първата минимална грешка и вече просто се избухва в писъци и пламъци. Оставете я малко да диша, да си поеме въздух.

Знаем, че колата е много ценно притежание за мъжа, но понякога това е прекалено! Колкото по-добре се държите с една жена, докато кара, толкова по-добре се очаква и тя да се научи да кара.
Помагайте и, показвайте и как трябва да станат нещата, от къде и защо. така тя ще се научи много по-лесно и няма да е толкова притеснена.

Колко често ви се е случвало, да и се разкрещите и тя после да ви се ядосва за това? А колко често се случва, да и крещите за пълни глупости? И двете са изключително много вероятни, просто ще трябва да се успокойте и да и покажете, че трябва да бъде направено правилно.

Има ли смисъл да се занимавате с това? Това може да е най-глупавият въпрос, които може да си зададете. Колкото по-често давате на жената да шофира, толкова по-добра ще ставя тя в това и вие няма да се притеснявате излишно. Ако иска да отиде до някой магазин, а вие сте зает, тогава щом знаете, че тя може да шофира, ще се чувствате по-спокойно.

Ако постоянно мислите, как ще я счупи или ще блъсне легнал полицай, може да продължите с това, но колко повече тя практикува, толкова по-спокойни, ще сте вие.Да не говорим, че това изключително много помага за самочувствието на жената. Ще я кара да се чувства още по-добре след всяко каране и ще е доволна, че е избрала вас за спътник в живота.

1
Легалните букмейкъри в България
Часовници Swatch срещу часовници Ice Watch в съда
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location