Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (446 words)

Съвети за вашето лечение в чужбина

Съвети за вашето лечение в чужбина

Медицинският туризъм безспорно се превърна в популярно явление сред милиони пациенти по цял свят. Множеството проблеми в нашето здравеопазване ни подтикват да търсим помощ извън страната

Медицинският туризъм безспорно се превърна в популярно явление сред милиони пациенти по цял свят. Множеството проблеми в нашето здравеопазване ни подтикват да търсим помощ извън страната, където болниците разполагат с модерно оборудване и специалисти от световна класа. Ако сме решили да предприемем крачка към това медицински пътуване, е добре да изберем страна, в която да извършим нашето лечение.

Съвети за вашето лечение в чужбина

Турция

Южната ни съседка е отлична дестинация за медицински туризъм и хиляди българи я избират всяка година. Нейните клиники са луксозни, разполагат с най-иновативната апаратура, а докторите, които работят в тях имат множество специализации. Една от причините за високото ниво на медицинските услуги в Турция е постоянният мониторинг, който се извършва от държавата, целящ да следи качеството. Почти всички клиники в Турция са сертифицирани от JCI, а повечето сътрудничат с училища като „Хардвард“. Голяма част от съвременната медицинска техника, с която страната разполага, не може да бъде намерена в българските болници. Цените на предлагани медицински услуги също са атрактивни. Те са от 40 до 50 процента по-ниски от колкото в Германия,Англия и Швейцария.

Израел

Израел бавно се превърна в лидер сред страните, популярни с медицинския си туризъм. Това не е изненада на никого. През последните десет години страната обнови всички свои болници. Тя, също като Турция, започна да следи за спазването на всички медицински стандарти във своите болници. Лекарите в тези клиники са минали през обучения по цял свят и са утвърдени имена в световната медицина. Те говорят гладко английски, а преводачи за другите езици са на разположение на пациентите. Клиниките в Израел са известни със своите иновативни методи и експериментални лечения, които показват положителни резултати в лечението на болести, които се смятат за неизличими. Климатът в тази страна от близкия изток е отличен за рехабилитиация. Пациентите могат да се възползват и от полезните свойства на водата в Мъртво море, която е богата на соли и минерали.

Германия

Наричат Германия „Болницата на Европа“. Нейните клиники са едни от най-добрите в света, а докторите, които работят в страната, имат изключително голям опит. Най-доброто медицинско оборудване може да бъде намерено в немските болници. Страната разполага с повече от 350 спа центрове, чрез които пациентите улесняват своята рехабилитация и се възстановяват по-бързо. Цените на медицинските услуги са по-високи от колкото в Турция или Израел, но това не се оказва пречка за милиони пациенти решили да проведат своето лечение в Германия.

Разбери коя е най-подходящата клиника за лечението ви в чужбина от „Бридж Медикъл“ на http://bridgemedicalbg.com/. Преди да изберете дестинация за медицински туризъм, посъветвайте се с експертите от "Бридж Медикъл". 

1
Вградените прагове при интериорните врати
Обезцветяване на коса с витамин С
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location