Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (444 words)

Винаги гладка кожа с кола маска у дома!

Винаги гладка кожа с кола маска у дома!

Лятото наближава, а с него идва и желанието ни за гладка, копринена кожа с шоколадов тен...и без косми!!! Ако не сте пробвали до сега да си правите кола маска у дома, може би вече е дошъл момента.

Лятото наближава, а с него идва и желанието ни за гладка, копринена кожа с шоколадов тен...и без косми!!! Ако не сте пробвали до сега да си правите кола маска у дома, може би вече е дошъл момента. Ще си осигурите месец гладка кожа с професионалната козметика, която може лесно да се намери в онлайн магазините.

Винаги гладка кожа с кола маска у дома!

За да имате съвършена кожа ще ви трябва нагревател за кола маска, патрони, ленти и олио за отстраняване на остатъците.

  1. Нагревателите (машинките за кола маска) се предлагат самостоятелно или в комплект с останалите ви необходими продукти. Те са малки, леки и компактни. Можете да ги използвате вкъщи. Повечето загряват кола маската за около 20 минути, след което може да преминете към същинската процедура.
  2. Ако за първи път ще използвате кола маска, то ще се сблъскате с огромно разнообразие. По-голямата част от патроните се внасят от Италия. Най-често срещаната кола маска е медната(натурална). Тя е напълно обикновена, без мирис, с жълт цвят. Ако имате по-чувствителна кожа, опитайте с цинков или с арганов патрон. Те съдържат съставки, които намаляват кожните раздразнения. Има решение и за мъжете - хлорофилови патрони. Те са подходящи за по-твърди косми. Голяма част от пълнителите са обогатени с масла - маслина, арган и др. Може да избирате и с аромат на шоколад или на кокос. Пълнителите са с грамаж от 100мл. и един пълнител е напълно достатъчен за премахване на космите от ръцете или от краката. Направете своя избор и действайте!
  3. Когато купувате ленти за кола маска внимавайте дали са добре опаковани в кутийка или във фолио. Това е необходимо от хигиенни съображения. На пазара се предлагат огромно разнообразие от разфасовки. Като започнем от 100 бр. нарязани ленти в опаковка и стигнем до цели рула от 100 метра. Избирайте по-плътна лента, защото тя се къса по-трудно и вероятността да остане по кожата ви е по-малка.
  4. Олиото за кола маска е финалната стъпка. Тук отново се сблъскваме с голямо разнообразие. Олията се различават не само по аромата си (Има с аромат на лимон, шоколад, мента, жълт кантарион, розмарин и др.), но и по действието. Използвайте професионални олия, специално предназначени за кола маска. Те имат антисептично, успокояващо и възстановяващо действие.

Всички тези неща можете да закупите от различните магазини предлагащни козметика, но ако наистина искате професионални продукти и висококачествена кола маска, тогава разгледайте каталога на онлайн магазин Боген на http://www.bogen.bg/козметика/кола-маска. В него ще откриете всичко необходимо, за да се радвате на копринено гладка кожа!

2
Обезцветяване на коса с витамин С
Битумна хидроизолация – поглед в бъдещето