Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (447 words)

Нови тенденции при дамските ризи

Дамската риза отдавна е излязла от света на бизнес облеклото и вече има свой собствен моден живот. Съвременните големи брандове я произвеждат в големи количества от всякакви материи като универсален и леко формален заместител на опростената като конструкция дамска блуза.

Дамската риза отдавна е излязла от света на бизнес облеклото и вече има свой собствен моден живот. Съвременните големи брандове я произвеждат в големи количества от всякакви материи като универсален и леко формален заместител на опростената като конструкция дамска блуза. В момента можете да намерите ризи изработени от шифон, дантела, полистер та дори и от еластан.Универсалната й пригодност я прави незаменима част от гардероба на тинейджъри, млади дами или дори дами над четиридесетте.

Да видим как една риза може да бъде използвана в ежедневието. Най-често това са модели с по-разчупена кройка като върху класическия модел е добавен допълнителен елемент, разнообразяващ модела риза.

Много брандове добавят фишу, възел или дори панделки към моделите си за добавят нотка на екстравагантност.Също така се използват и по-цветни десени извън класическото черно, синьо и бяло.За по-топлите месеци се използват платове на флорални мотиви и топли тонове на зелено, жълто и червено.Естествено без да се залита в електриковата цветова гама. За студените месеци се набляга на земно кафяво, есмералдово зелено и не на последно място новия хит в цветовете винево бордо наречен марсала. Този цвят широко се влага в много модели не само ризи но и рокли, връхни дрехи и друг тип облекло.Също добро попадение като десен е едноцветна основа със точки - бяло на сини точки, на черни точки както и всякакви други вариации. Този десен е бил популярен през шестдесетте години на миналия век, но явно в модата принципа, че всяко ново е добре забравено старо важи със пълна сила.

Препоръчваме дамски ризи дори и на по-пълните дами. Моделите които са подходящи за тях за такива с по-отпусната кройка или дори тип туника които могат добре да покриват ханша и талията. Последните две мерки са най-проблемни за едрите дами затова трябва да се търсят и модели които да не описват гореспоменатите части.

напоследък модерни стават и ризите с декорация папионка или тип кимоно.Смесването на консервативния модел на ризата с други модели и типове облекла води до доста сполучливи комбинации които са доста модерни за сезона.Все пак не прекалявайте със разнообразието- водещ фактор е конструкцията на тялото и пропорциите с които трябва да се съобразите с избора.Не залитайте в крайности и бъдете по-скоро умерено консервативни отколкото смели и иновативни. Все пак преди да Ви харесат околните Вие самите трябва да сте конфортни със избора си.

В заключение може да се отбележи - всяка дама заслужава да бъде модерна със новите тенденции в дамската риза. За повече натистете на дамски ризи в bg-look

1
Битумна хидроизолация – поглед в бъдещето
Лесно ли е да открием качествени официални рокли
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location