Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (439 words)

Металните стелажи са надеждно решение за складове

Металните стелажи са надеждно решение за складове

Какви са преимуществата на металните стелажи правещи ги изключително предпочитани в световен мащаб? Какво ги прави толкова популярни? Защо са всеобхватно използвани?

Металните стелажи съществуват в разнородни решения за оборудване на магазини, но най-голяма им полза е при оптимално усвояване на складовото пространство. В зависимост от типа стока, който ще се съхранява и теглото й, металните стелажи биват различни типове, например: стандартни стелажи, гравитационни стелажи, леки стелажи, стелажи за тесни коридори, автоматизирани стелажи, стелажи за платове, стелажи за гуми, стелажи за автомобили, стелажи за архиви, стелажи за кабели, мобилни стелажи, стелажни системи „Мецанин” и други.

Металните стелажи са с гъвкав дизайн и могат да бъдат съобразени с размерите на всеки склад. Какъвто и товар да трябва да бъде съхранен, могат да бъдат сглобени метални стелажи съобразени както със спецификата на товара, така и с изискванията на машините, които ще го обслужват.

Като цяло сглобяването на конструкцията на металните стелажи не изисква значително време и в сравнително кратък срок новият склад може да бъде приведен в пълноценна експлоатация. Възможностите за индивидуален дизайн гарантират, че ще бъде постигнато най-доброто решение за усвояване на пространството.

НАДЕЖДНОСТ

Металните стелажи се характеризират с отлични здравина и товароносимост. Това ги прави подходящи както за складиране на дребни вещи, така и на обемисти и тежки товари, дори и за съхранение на извънгабаритни товари.

Важен фактор за надеждността на металните стелажи е те да бъдат проектирани от професионалист, който ще вземе под внимание бъдещото натоварване, правилното разпределение на теглото, разпределяне на достатъчно място за движение на обслужващите товарите мотокари, сигурност за работещите в клада.

ДЪЛЪГ ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН СРОК

Металните стелажи могат да бъдат използвани достатъчно дълъг период. Фирмите предлагащи качествени метални стелажи често предлагат и гаранционен период от по 5 години. Разбира се, стелажите могат да бъдат използвани и много повече от 5 години. При правилна поддръжка, периодична проверка за износване и експлоатация съгласно препоръките на производителя, металните стелажи могат да се използват 10, 15, 20 години...

ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ НА ЦЕНА КЪМ КАЧЕСТВО

Метални стелажи вече и в България могат да бъдат закупени от десетки фирми. Както и във всяка друга област е препоръчително да бъде избран изпълнител предлагащ стелажи с доказани качества.

Един от лидерите в областта на металните стелажи е iRACKING – стелажи от първо качество за всякакви нужди!

За какво да следим при избора на изпълнител?

Фирма с доказани позиции и ИМЕ в областта си. Високо качество на метала, от който са произведени стелажите. Правилно проектиране на стелажите. Надеждни монтажници. Референции от клиенти. Информация за реализирани обекти. Гаранция!

Разбира се, най-ниската цена за реализиране на металните стелажи вероятно няма да предостави най-качествено решение. Сравнете всички компоненти и характеристики от получените оферти, а не само цената!

1
Коли Кабрио - Предимства и Недостатъци
Как баджовете ни помагат в бизнеса?