Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (387 words)

Как баджовете ни помагат в бизнеса?

Как баджовете ни помагат в бизнеса?

Баджовете са полезно средство, което може да използвате в много аспекти от вашия бизнес. Те са от ползва както за клиентите, така и за вашите служители.

Баджовете са полезно средство, което може да използвате в много аспекти от вашия бизнес. Те са от ползва както за клиентите, така и за вашите служители. Експертите в бизнес развитието дават няколко съвета, които ще ни помогнат да разберем какво баджовете могат да направят за Вашата компания.

Как баджовете ни помагат в бизнеса?

Създават корпоративна идентичност

Чрез създаването на добре изработени баджове, вашите служители могат по-лесно да популяризират бранда ви. Въпреки че баджовете най-често се носят в офиса, вашите служители несъмнено ще ги носят и извън работната среда, например, когато се прибират след работа. Логото на вашия бранд, изобразено на баджа, ще служи като реклама, която ще се разпространява от служителите ви. Това важи с пълна сила за служителите на охранителни фирми които ще налагат бранда чрез своите лични баджове.

Помагат на служителите да се запознаят един с друг

Ако вашата компания е голяма и разполага с много служители от различни отдели, съществува възможността някои от тях да останат анонимни., което води до сплотяване на колектива. Също така, когато някой служител е разпознаваем, неговата работа може да бъде по-лесно наблюдаема.

Външните лица се разпознават на момента

Баджовете могат значително да подобрят сигурността в офиса. При въвеждане на задължително носене на баджове, външните лица, които не работят за вас, могат да бъдат лесно забелязани. Това може да бъде от изключителна важност, ако не искате от вашата фирма да изтече информация, която може да ви дискредитира.

Помагат при общуването с клиенти

Когато вашите служители носят баджове, те могат да бъдат разпознати от потенциални клиенти. Добре изработеният баджулеснява връзката клиент-служител и едновремено с това може да увеличи вашите продажби. Важно е да бъде изписано какво място съответният служител заема във фирмата ви. Така клиентът по-лесно ще се ориентира с кого разговаря и дали е възможно да бъде обслужен правилно. Спомага и за отличаване на прилежните и немърливите Ви служители, клиентите веднага ще могат да се оплачат или похвалят от сътветния служител.

Превъзходно средство за запознанство при нетуъркинг

Ако сте поканени или организирате семинар, тийм билдинг или друго подобно събитие баджът ще подпомогне за по-бързо опознаване на участниците. При групови игри и занимания на компании с офиси в различни населени места.

Баджове от СОМАХА С.

1
Металните стелажи са надеждно решение за складове
Дизайнерски модулни мебели от Fitmebel – удобство ...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location