Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (486 words)

Дизайнерски модулни мебели от Fitmebel – удобство и практичност

Човек, колкото и много да има, пак не му достига. Това е всеизвестна максима, която важи за почти всичко в живота ни. Увлечени в преследване на желанията и стремежите си, ние често забравяме откъде сме тръгнали и какво сме имали.

Дизайнерски модулни мебели – удобство и практичност

Ценни съвети от Fitmebel

Човек, колкото и много да има, пак не му достига. Това е всеизвестна максима, която важи за почти всичко в живота ни. Увлечени в преследване на желанията и стремежите си, ние често забравяме откъде сме тръгнали и какво сме имали. В обзавеждането на жилището често също става така. В началото сме започнали да обзавеждаме средното си по големина жилище с любов и пестеливо с най-необходимото, в последствие вече се чудим къде да сложим някоя непотребна мебел и за важните неща не остава място. Тогава на помощ идват сгъваемите мебели. Те са практични и също така удобни, като техните немобилни братя.  Сгъваемите мебели никога не са губили своята актуалност, а днес, когато материалите са по-скъпи, а оттам и продукта изготвен от тях, те са една алтернатива, която наистина си заслужава.

Най-често използваните сгъваеми мебели са диваните, които стават на легло персон и половина, столове и малки масички, които имат по едно допълнително крило от двете страни и се превръщат в съвсем редовна маса за трапезария, на която да поканите роднините и приятелите си.

Всяка една от тези мебели са полезни за своите притежатели. Сгъваемото легло например може да приюти окъснели гости, приятели в нужда или просто самите вас, ако живеете в малко жилище и нямате място за голяма спалня, както ви се иска. Сгъваемите столове пък са функционална придатка към интериора без да го натоварват излишно със своето присъствие. Когато ви предстои събиране с повечко хора, но нямате възможност да съхранявате толкова много столове и места за сядане, тогава на помощ идват сгъваемите столове, които могат да се съхраняват в ниша от вашето жилище или стая. При нужда се разпъват и получавате стабилни и удобни за сядане столове.

Цялата идея за сгъваемите модулни мебели не е само да се спести място, но също така и да се експлоатира пространството до последния сантиметър, а също така да го превърне и в полифункционално. Има много свидетелства на пазара, които показват, че дизайнерите на сгъваеми мебели залагат не само на функционалността, но и на изяществото, изработката. Като цяло обаче днес мобилността, променливостта, откритостта, функционалността са основните критерии, определящи битовата среда на съвременния човек. А пред дизайнерите и производителите на мебели, които са поели предизвикателството да произвеждат такива мебели стоят няколко задачи, а именно да представят в крайна сметка удобен, компактен, красив и с оригинален механизъм за разтягане продукт.

Основните приемущества на сгъваемите модулни мебели са:

  • функционалност
  • удобство
  • естетичност
  • мобилност

Освен гореизброените обаче, вече има тенденция да се появяват и такива сгъваеми мебели като : креслата, пейките и шкафовете. Съвсем скоро няма да е изненада за никой, ако имаме възможност да сгънем всеки един детайл от стаята или жилището си.

2
Как баджовете ни помагат в бизнеса?
6 Причини да заложите на обувките от магазин Компа...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location