Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (576 words)

6 Причини да заложите на обувките от магазин Компас

Онлайн магазините за обувки в днешни дни съвсем не са малко, за да сме на 100% сигурни, че пазаруваме от правилния. Но това не трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира – да впрегнете усилия, за да намерите онова онлайн пространство, в което вкусовите ви предпочитания и тези за най-високо качество от гледна точка на спортни обувки, зимни ботуши или други типове обувки да се оправдаят.

Онлайн магазините за обувки в днешни дни съвсем не са малко, за да сме на 100% сигурни, че пазаруваме от правилния. Но това не трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира – да впрегнете усилия, за да намерите онова онлайн пространство, в което вкусовите ви предпочитания и тези за най-високо качество от гледна точка на спортни обувки, зимни ботуши или други типове обувки да се оправдаят. Днес, например, ще ви представим едно такова място. Нещо повече – ще ви докажем, че магазин Компас, на който сме се спрели, наистина си заслужава. Вижте 6 причини да заложите на обувките от магазин Компас и защо сме решили, че те отговарят на универсалните критерии за първокласно качество, обслужване и избор.

1. Богато разнообразие от всякакви обувки

Магазин Компас има практика от над 20 години в сферата на обувките и затова днес, техният онлайн магазин има всичко, от което крайният потребител се нуждае. Това е така, защото екипът на Компас е разбрал нещо много важно: без разнообразие от стилове и дизайни, няма и голяма аудитория. А тук, можете да намерите и спортни, и елегантни обувки, като без значение от стила им, те отговарят на фактора комфорт по всички критерии. Освен това, тук може да напазарувате за цялото семейство – има и мъжки, и дамски обувки, различни модели, размери, цветове и предназначения.

2. Качеството е на изключително високо ниво

Защото магазин Компас предоставя само маркови обувки от производители, доказали се вече не само на родния български, но и на международния пазар. В най-общи линии, продуктите в магазина се фокусират върху следните марки: S.Oliver, Jana, Ara, Rieker, Caprice, Salamander и Tamaris. Става въпрос за страхотни немски обувки, внесени директно от производителите, със стандартна гаранция.

3. Възможност за преглед и тест

Една от причините много хора да се отказват от удобното и комфортно пазаруване от дома, тоест онлайн, е, че се страхуват обувките им да не се окажат по мярка. С магазин Компас обаче няма такава възможност, защото с всяка покупка ви се предоставя тест и преглед на стоката при доставка. С това се избягват и евентуални, макар и рядко срещани, дефекти на конкретно избраните обувки.

4. Служителите са винаги на линия за консултация

Ако се чудите за даден модел, не можете да прецените размера или нещо друго, което ви тревожи в покупката на дадени обувки, винаги можете да се обърнете за помощ директно към служителите на магазин Компас. Те са на линия в интегрирания в сайта на магазина чат на живо и са готови да ви помогнат,

5. В допълнение, има и аксесоари за вашите обувки

Тъй като от магазин Компас са наясно колко е важно да се комбинират обувките с чантите и другите видове аксесоари, те имат решение и по този въпрос. В допълнение, към богатата си колекция от обувки, се предоставят и маркови дамски чанти и раници от не по-малко известните марки Sisley и United colors of Benneton.

6. Достъпни цени

Цените в магазин Компас са винаги достъпни, а по случай различни празници и смяната на модните сезони редовно се пускат и разпродажби, както и специални намаления! 

http://kompass.bg

4
Дизайнерски модулни мебели от Fitmebel – удобство ...
Няколко идеи как да освежите интериора на тераса