Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (470 words)

Няколко идеи как да освежите интериора на тераса

Разкрасяване и озаряване на терасата, защита на личните данни, всичко това може да е част от зелената ограда, живият плет и онова, което се крие от любопитните очи на съседите.

Разкрасяване и озаряване на терасата, защита на личните данни, всичко това може да е част от зелената ограда, живият плет и онова, което се крие от любопитните очи на съседите.

Съществуват много ефективни и икономични решения за дома.

Наред с това живата ограда пази от вятъра. Тя може да бъде от различни видове: от тенти до беседка, скъпи веранди, дървен материал и още хиляди алтернативи на модерното строителство и озеленяване.

  • Растения за терасата

Обзавеждането на тераса с растения е очевиден избор и в допълнение може да бъде визуално полезна опция. Растенията могат да защитят от любопитни очи на съседите и също така предпазват от вятъра. Какви растения ще предпочете да поставите на вашата тераса е не само възможност за избор на естетически и функционален набор, но и добра възможност за художествена изява.

  • Структурен капацитет на терасата

Първо, трябва да се вземе предвид, че за растенията, е необходимо да има добри условия, за да растат. Тези елементи имат значителна тежест при оценката и това какво да купите. Вие също трябва да се вземете предвид степента на нашата тераса. Това е, колко тегло то може да понесе също има важна роля.

Очевидно е, че едно архитектурно решение ще бъде доста скъпо. Като цяло, обаче, дори и в по-старите сгради, в обхвата на тераса има около 500-600 кг на квадратен метър. За да се намали големината на теглото на съдовете, които трябва да тежат съществуват няколко метода.

Избягвайте поставянето на кошове и контейнери, които са много тежки в надвесния район, тъй като издадената част е по-малко силна.

Поставете саксиите на върха на най-тежки конструкции (колони и греди) или по периметъра на жилището в кореспонденция с основата.

Предпочитаните контейнери може да са от леки материали, като пластмаса или фиброцимент.

За предпочитане пред чакъл е материал от глина, също толкова ефективен, но по-лек.

Използвайте по-леки почви, като се има предвид теглото им, когато те са мокри. Например сух торф, който е лек, или тежък, когато е мокър. Попитайте Вашия пепиниерист.

  • Тераса с мебели

В допълнение към закичи с растения терасата може да бъде украсена и с функционален, използваем терен. Това как да направите топла, уютна и не много скъпа атмосфера, зависи изцяло от вас. С реални мебели, предназначени специално за тази открито пространство

  • Ето какви трябва да са елементите, които могат да представят и да предоставят за тераса като истински открита стая:

Маси и столове за хранене на открито.

Пейки и люлки в хладни и сенчести части.

Шезлонги, чадъри и хамаци за слънчеви бани или под мрежеста сянка.

Тенти и беседки за подслон от слънцето.

Барбекю, за да подготвяне на вкусни ястия.

Басейни и вани, за да се отпуснете и да се къпете в слънце.

1
6 Причини да заложите на обувките от магазин Компа...
Какво представляват мъжките бикини?