Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (462 words)

Какво представляват мъжките бикини?

Самото име на този вид мъжко бельо буди размисли, а някои господа се притесняват дори да го изрекат. Ето какво всъщност представляват мъжките бикини. Те не са нищо повече от по-изрязани мъжки слипове.

Самото име на този вид мъжко бельо буди размисли, а някои господа се притесняват дори да го изрекат. Ето какво всъщност представляват мъжките бикини. Те не са нищо повече от по-изрязани мъжки слипове. Разлика се открива и в липсата на широк ластик при мъжките бикини, който в действителност е заменен от тънка ластична лента, която не оставя следи върху тялото от излишно пристягане.

Колкото и да приличат на слипове, мъжките бикини се оказват значително по-удобни и дават по-голяма свобода на движение най-вече, защото при тях има много по-малко покритие на бедрата (по-изрязани са) и на горната част на краката. Също така мъжките бикини винаги са с кройката на ниска талия, което ги прави особено подходящи за панталони и дънки с нисък колан. Допълнителна разлика между мъжките бикини и стандартните слипове се открива и в това, че при мъжките бикини липсва допълнително парче в предната част, което да оформя специално пространство, но пък така се осигурява лекото и ефирност на модела. Всъщност името на този вид мъжко бельо идва от това, че кройката наподобява тази, която се използва при дамските бикини от гледна точка на изрязаност на модела, всичко останало обаче е съобразено с особеностите на мъжката фигура и изискванията за усещане на комфорт.

 

При някои модели на мъжки бикини се наблюдава по-ясно изразено изрязване при гърба на бельото, което при обличане прави задните части да изглеждат по-изпъкнали. Има и модели на мъжки бикини, при които се подхожда доста екстравагантно от към материя. Напоследък на пазара се среща и мъжко бельо от дантелена материя, включително и мъжки бикини. Това обаче, превръща този вид бельо в много подходящ избор за топлите дни, тъй като е изключително леко, не задържа топлина и същевременно е много удобно. Нека не пренебрегваме и фактът, че сред основните тенденции в мъжките бански костюми за идния сезон, се нареждат модели с повече изрязване на материята, което само по-себе си съвпада с характеристиките на мъжките бикини.

Определено мъжките бикини се явяват и едни от най-сексапилните модели мъжко бельо, тъй като освен свобода дават и привлекателност и загадъчност предвид по-малкото покритие на тялото, което се постига с тях. Освен това този вид мъжко бельо може да се намери в различни материи според предпочитанията, както и да се избира от голямо разнообрази на принтове и цветове. Това е доказателство, че мъжките бикини не са тема „табу“, те явно присъстват на пазара и търсенето им е факт

Тази статия е написана от екипа на най-големият онлайн магазин за мъжки бански и мъжко бельо в България, разгледайте нашия блог www.queer.bg,където ще намерите подробни описания, снимки и видео представяне на всички нови

1
Няколко идеи как да освежите интериора на тераса
Може ли дизела да бъде заместител на нафтата за от...