Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (371 words)

Емануела – последователка на Кобилкина

Наталия Кобилкина може да се похвали с това, че от „хайлайфа” на България са и последователи.

Наталия Кобилкина може да се похвали с това, че от „хайлайфа” на България са и последователи. Фолк дивата Емануела е толкова впечатлена от мъдростта на сексоложката, че реши да я сподели на личната си фейсбук страница.

„Кобилкина, казвай ги по-рано тези работи!”

беше коментара на чалга иконата под споделения цитат: „Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, на този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми”. Понеже певицата е превърженичка на мира, а не на войната, занапред ще започва сутринта си с фелацио в место кафе. Обедени сме, че няма да има разочаровани от решението и.

По-добре късно от колкото никога

напълно преодоляла раздялата с милионерския син Димитър Динев, певицата се наслаждава на свободата си. След тежкото минала с първия си съпруг, успешна кариера като фолк певица, раждането на две деца и изграждането на независимостта си, е достигнала до момента в който да си позволи ново начало, удовлетворяващо самата нея. Фолкфурията споделя, че сега е времето в което може да се наслади на свободата си, преди е скачала от връзка във връзка и не е оставала сама. Сега е щастлива от това, че е успяла да се справи и да изпълни целта на живота си – да роди деца. Като награда на труда си, чалгаджийката си подарява свобода.

Защитничката на женската чест

Доволна от себе си и постигнатото, Емануела съветва околните около нея да живеят както тя. Наскоро тя публикува снимки от женско парти с нейна зарязана приятелка и като истински пазител на женското, коментира снимката с агресивни коментари към бившата половинка на приятелката си „Ти си плъх! Нека други да имат жена ти и да берат плодовете й, а ти се радвай на евтините мърли и долните парцали в града като всички прости и малоумни мъже”. Естествено отправи положително и укорително послание към приближената си „Гери, обичам те, не се ядосвай - той губи!”. Дали това, че любовната драма на приятелката и е споделена с цяла България ще помогне на Гери е спорен въпрос, но явно Емануела е имала нужда да сподели с всички нейни последователи в социалната мрежа. Ето някои от последните mp3 хитове на Емануела.

 

2
Любопитни факти за годежните пръстени
Жизненият цикъл на облеклото втора ръка