Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (433 words)

Проект на къща от Архитектурно студио "Пловдив Дизайн"

Проект на къща от Архитектурно студио "Пловдив Дизайн"

Щом решили да строите къща, тогава значи вече сте наясно, че това не е толкова лесно, колкото сте си го представяли.

Щом решили да строите къща, тогава значи вече сте наясно, че това не е толкова лесно, колкото сте си го представяли.

Най - важното нещо, което трябва да сторите, след като вече имате терен, върху който ще строите, е да потърсите архитектурно студио, което да проектира къщата ви.

Разбира се, можете да купите готови проекти за къщи и да си спестите чакането, но тогава ще трябва да се примирите с плана, който купувате и къщата ви няма да изглежда така, както сте си я представяли.

Защо е толкова важно да откриете точното архитектурно студио, което да изготви проекта за дома ви?

Както казахме малко по - горе в статията можете да закупите готов проект, но дали той ще отговаря напълно на това, за което сте си мечтали и дали ще съответства на  особеностите на терена, който сте закупили? Едва ли!.

Затова нашият съвет е да се обърнете към архитекти, които да изготвят вашия план за къща.

Избирайки архитектурно студио вие избирате да оставите изготвянето на проекта на дома си в ръцете на специалисти, които знаят какво правят.

Какви са етапите, през които преминават проектите за къщи, които изготвят архитектите от „Пловдив Дизайн” и защо ви препоръчваме точно тях?

Ще започнем оттам, че в това архитектурно студио работят специалисти, които имат доста реализирани проекти, които можете да видите в портфолиото им.

Цените, на които изготвят проектите за къщи са много изгодни, а архитектите и проектантите, които работят в студиото са отворени за нови идеи и ще се съобразят с вашите желания.

Ако искате да разберете повече за работата на архитектурно студио „Пловдив Дизайн” можете да разгледате уебсайта им, а ние преминаваме към етапите, през които минава един проект за къща.

Стъпка 1 -  Първа среща с архитектите от избраното архитектурно студио

На тази първа среща ще трябва да изложите вижданията и желанията си как искате да изглежда дома ви и да предоставите нужната информация за терена на архитектите.

Стъпка 2 - Предварителен оглед

Служители на архитектурното студио ще посетят терена ви и ще извършат необходимите измервания на терена, за да могат да добият представа как би следвало да се позиционира къщата ви.

Стъпка 3 – работен проект

Проектантите ще изработят предварителни проекти за къщи, които ще ви предоставят, а вие трябва да одобрите или отхвърлите.

Стъпка 4 - окончателен проект.

След като одобрите работния проект, проектантите ще изготвят окончателния план на жилището ви и ако го одобрите строежа на къщата ви може да започне.

Източник: Проекти на къщи от Архитектурно Студио "Пловдив Дизайн"

1
Какво трябва да знаем преди закупуване на употребя...
Преводачът - съавтор на текста