Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (475 words)

Сватбен фотоалбум - най-добрият избор

След като прочетете нашата статия, вие ще научите всичко за начина и метода на поставяне на снимки въвфотоалбума и ще сте в състояние да изберете подходящматериал за направата на корицата.

Какъв трябва да бъде един сватбен албум?

След като прочетете нашата статия, вие ще научите всичко за начина и метода на поставяне на снимки въвфотоалбума и ще сте в състояние да изберете подходящматериал за направата на корицата.

Това грандиозно, красиво и трогателно събитие, каквото е сватбата, не е възможно да се изтрие от паметта. Сватбените албуми помагат да запазятприказните споменичрез снимки, които трябва да бъдат правилно подбрани и поставени заедно в подходящ фотоалбум. Ще споделя с вас някои тайни по отношение на този важен въпрос:

 Ако професионален сватбен фотограф е поканен да снима вашето неповторимо събитие, то албумът ще придобие много специален "аромат". Компетентните фотографи интуитивно чувстват моментите, които трябва да бъдат заловени за историята на едно младо семейство. Това може да бъдат доста малки, но много трогателни епизоди: сълзи от щастие в очите й, блясъкот очила на слънцето и т.н. Тези "вторични" снимки могат да преминават основната сюжетна линия за определяне на правилното настроение, но дори и ако снимката е направена от любители, сватбената история във фотоалбума в съответствие с традициите, може да бъде добре илюстрирана чрез снимките.

Методи за определяне на разположението на снимките в албума

Излишно е да казвам, че снимките в един сватбен албум трябва да се съхраняват в продължение на дълго време, следователно от голямо значение е корпусът.

Фото албум с "ъгли" – ъглите може да бъдат бели или прозрачни. Предимството на този тип закрепване е способността да съхранява различни формати на снимките.

Фотоалбум с "джобове" – джобовете са от прозрачен филм. Тези албуми имат различни размери, което също ги прави лесни за съхраняване на изображения с различни формати. В допълнение, те ви позволяват да добавяте снимки в картата с желанията, получени от приятели и гости на фестивала.

Фотоалбуми, съставени от листа с "джобове".Това е най-простият и евтин начин за съставяне на фотоалбум – листовете са прикрепени един към друг на принципа на папката.

Магнитна снимка- в този фотоалбум се използва магнитна лента, която ви позволява да публикувате снимки в различни формати по един лесен начин. Просто отлепете филма, вмъкнете картинка в правилната позиция и след това го залепете (трябва да сте сигурни, че образувалите се въздушни мехурчета ги няма).

Покритието на сватбения албум трябва да предаде атмосферата на това прекрасносъбитие, така че не се скъпете в избора на материал. Най-често се използва кожата и благородното кадифе. Напоследък има тенденция да се направи корицата на дървесина и дори от стъкло.

Декоративното покритие зависи от личните предпочитания на младоженците. При декорите обикновено се използват дантела, панделки, кристали, перли, мъниста и др. В допълнение, фини резби в дърво, металмонограм, ръчно-изработени рисунки и други авторски права.

Желаем ви да вземете в ръцете си най-красивият резервоар на щастливи спомени, а именно мечтаният сватбен фотоалбум.

 

1
Най-доброто време да изградите своя нов уебсайт
Колко често ни се налага да наемем кола