Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (328 words)

Ламиниран паркет-видове повърхности

В момента, ламината има водеща позиция на пазара на подовите настилки не само у нас.

В момента, ламината има водеща позиция на пазара на подовите настилки не само у нас.

С какво ламинираният паркет обяснява такава популярност?

Доброто представяне, конкурентната цена и разбира се красивият външен вид - всичко това определя избора на потребителите ламината да бъде настилка №1. Производителите на ламинат в колекциите си умело симулират различни дървесни видове, съчетавайки ги с оригинални техники на декоративно повърхностна обработка, в резултат на което ламината не се различава визуално  от естественият паркет.

Съществуващите видове ламинат притежават повърхности които могат да бъдат разделени в няколко категории:
Стандартна- повърхност с ниска степен на копринен блясък. Предлага се в базовите колекции от всички производители.

Натурална- повърхност с копринен блясък, имитиращи лакирано дърво. Декора и релефа е еднороден .Порите на дървото може лесно да бъде видян на светлината.

Текстурна - имитация на естествена дървесина с ясно изразен релеф. Дървенат текстура е нееднородна

Релефна - такава повърхност е често при ламинати с произволни дизайн изображения или имитиране на керамични плочки и естествен камък.

Кънтри - повърхност, която симулира обработка с ръчни инструменти. Релефът е създаден с помощта на различни неравности и тяхната цел  е да се наблегне на начина и способа на  обработка, отколкото естествената текстура на дърво.

Състарена- повърхността възпроизвежда облика на стари обработени дъски с грубо покритие и лакирани изразени дефекти на покритието - драскотини и др 

Восъчна - повърхност, която симулира естествена дървесина, обработена восък. Тази повърхност е гладка и налице е характерен мек и топъл блясък.

Омаслена -повърхност, имитиращи естествен паркет с масло. Такава повърхност е плоска, гладка и матирана. Блясъкът почти отсъства.

Гланцирана - повърхностна имитация на естествен паркет, покрит с  гланциран лак. Този ламинат е с абсолютно гладка повърхност.

Доста често е налице ситуация, в която производителите съчетават в някои от своите колекции всички видове повърностни обработки.

Заповядайте в нашата интернет страница http://tsonevflooring.com и вижте нашите предложенията за различни видове ламинирани паркети, които можете да вземете на конкурентни цени.

4
Пролетни дамски аромати
Как да намерим красиви и удобни дамски обувки
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location