Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (373 words)

Децата с онкологични заболявания също искат да играят

Съвременните акумулатори са надеждни и издържливи. Когато те започнат да не работят добре, обикновено това се дължи на сулфатизация. Тя се появя тогава, когато оловните електролити в акумулатора се покрият със сяра. Основната причина за сулфатизация е честото изтощаване на акумулатора.

Съвременните акумулатори са надеждни и издържливи. Когато те започнат да не работят добре, обикновено това се дължи на сулфатизация. Тя се появя тогава, когато оловните електролити в акумулатора се покрият със сяра. Основната причина за сулфатизация е честото изтощаване на акумулатора. Съществуват няколко метода за обратимост на този процес, но само ако сярата не е корозирала плочките твърде много.
Най-лесния и евтин метод изисква често срещан домашен химичен елемент и надеждно зарядно за акумулатори.

Необходими са:

 1. Обезопасяващи очила
 2. Ръкавици
 3. Гаечен ключ
 4. Кана
 5. Неметален контейнер
 6. Фуния
 7. Дрелка
 8. Акумулаторни свещи
 9. 3 фазово зарядно за акумулатори
 10. Английска сол
 11. Дестилирана вода
 12. Хлебна сода

Използвайте гаечен ключ, за да разхлабите кабелите и да отстраните акумулатора от колата. Работете при проветрива обстановка и винаги носете ръкавици и очила. Дръжте акумулатора далеч от огън.
Премахнете капачките на акумулатора. Ако е запечатан, то локализирайте входните точки маркирани на повърхността и пробийте с дрелка. Излейте акумулаторната течност в неметалния контейнер.
Направете смес от 15 % до 20 % количество магнезиев сулфат (известен повече като английска сол) с вода - около 7 унции английска сол с 1 л. вода. Използвайте дестилирана вода, защото чешмяната понякога съдържа химични вещества, които повреждат акумулатора. След като солта се разтвори напълно, напълнете всяка клетка с разтвора.
Заредете акумулатора, използвайки 3 фазовото зарядно нагласено до 12 волта. Зареждането трябва да се осъществява в синхрон с изискванията на производителя, както и свързването на зарядното към акумулатора. Процесът трябва да продължи за една нощ.
След като това стане, изключете зарядното от акумулатора и поставете капачките по местата или използвайте пластмасови тапи, за да запълните пробитите дупки, ако сте използвали дрелка. Накрая, поставете отново акумулатора в колата. Убедете се, че кабелите са обезопасени, затегнати и свързани правилно.
Довършете обновяващият процес като отстранявате акумулатора и използвате зарядно веднъж седмично в продължение на 2 – 3 седмици.

Ако въпреки обновителния процес, акумулатора ви продължи да се изтощава бързо, помислете за покупката на нов от 100ampera.com, където ще откриете голямо разнообразие от доказани немски марки с гаранция за качество и на достъпни цени.

1
За боядисване с латекс се иска сръчност и мислене!
Продажбата на парфюми онлайн, част от маркетингова...