Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (345 words)

На лов за титлата в Англия

В Лестър за момент настъпи смут след равенството с Бромич, но не мина дълго време и отбора вече отпразнува тази точка.

В Лестър за момент настъпи смут след равенството с Бромич, но не мина дълго време и отбора вече отпразнува тази точка.

Това може да се случи само в Анлийската Висша Лига, когато преследвачите един след друг се издъниха и оставиха „лисиците” отново с преднина в класирането. Оставащите мачове в Премиършип вече се броят на пръстите на двете ръце, но до края напрежението няма да липсва и сезона ще остане в историята като един „луд сезон”.

Само факта, че за шампионската титла се намесва името на Лестър говори колко наистина луд е сезона. Никой не може да повярва, че лисиците могат да спечелят титлата тази година. Никой не може да проумее какво ги държи на върха, както и какво ги превърна от наскоро спасил се от изпадане тим до един от лидерите в най-силното европейско футболно първенство.

Само преди година Лестър се намираха на едва седем пункта от спасителната зона. Нищо не предсказваще какво ще се случи с отбора, и трансфера на Нголо Канте, както и трансформацията на Марез и Варди бяха едва "върхът на айсберга", който често никой не забелязва и оценява.

За отрицателно време Варди се преобрази и записа в сметката си 19 гола, при положение, че същия успя да вкара едва един гол за изминалия сезон. Подобна е ситуацията и с Марез, който пък от 2 гола през изминалата година, сега е с 14 попадения и 11 асистенции за гол.

С малко надежда Лестър може и да постигне невъзможното в Премиершип. Коефициента за победа на "лисиците" вече се превърна в постоянна величина, след като  тима е фаворит на всички компании за залози. Раниери, който бе уволнен от Абрамович да вдигне титлата шампион на Англия? Невероятно, но може да се превърне в убедителен факт. Оставащите съперници изглеждат напълно преодолими, имайки предвид през какво преминаха „лисиците” тази година.

В същото време коефициента за победа на шампион в Англия можете  да следите директно от тук, както и да се информирате за предстоящите битки в Англия.

2
Английски език - персонални уроци или групови курс...
Велинград - голям курортен център
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location