Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (392 words)

Ефектни гривни, направени от неръждаема медицинска стомана

Мъжките гривни заемат особено място в продажбата на бижута от неръждаема медицинска стомана с проба 316L. Тя е висококачествена,   има  съдържание на никел в малки количества.

Мъжките гривни заемат особено място в продажбата на бижута от неръждаема медицинска стомана с проба 316L. Тя е висококачествена,   има  съдържание на никел в малки количества.  Изящната изработка на  гривната  няма да я направи незабелязана. Ще я превърне в ежедневен аксесоар от една страна, а също така и  може да се превърне в ефектен мъжки подарък.  Медицинската стомана има много предимства - не потъмнява, не е алергична,  не остава следи и  тъмни петна по кожата, което я прави идеален продукт за изработка на най-различни  бижута, както за мъжете, така и за жените.

Стоманените накити  носят специално послание и показват индивидуалност и стил, на този който ги носи. Всички тези украшения, без значение дали са за всекидневна употреба или се използват при специални случаи са атрактивни са и внасят настроение в живота ни правейки ни неповторими. Появата им датира от древни времена, когато са се използвали  като амулети  предпазвайки от зли сили.

Първоначално гривните били произвеждани от кости, черупки от охлюви и други материали. Много години  по-късно, за  производството на бижута са се използвали благородни метали, като  злато, сребро, платина  и други . През 19 век  започнало производството  стомана. Това е  специална сплав, в която има наличие  на малки количества на  хром и никел. Тази сплав  е  здрава, нечуплива  и издръжлива на корозия. Има  постоянен блясък, и поради тази причина  не потъмнява и не предизвиква алергични реакции, като например обриви по кожата. Затова е ценен материал за изработка на бижута и други скъпоценни предмети.

В днешни дни  е много  модерно да се произвеждат накити от стомана. Те имат красив дезайн .Оригинални са и с много разнообразни форми. Различният цвят на накитите , във жълто, розово, бяло се дължи на позлатата, която се нанася върху тях. Колкото е по- наситена толкова е по-трайна. Жените и мъжете обичат атрактивни и по някой път нестандартни бижута от медицинска стомана, които да донасят радост и настроение.

Произвеждат се гривни, пръстени,  синджири, ланци,  колиета, обеци и много аксесоари. Използват се не само от жени,  но и от мъже. Най-търсени са гривните. Със своята елегантна  и модерна визия те се нареждат всред най-търсените бижута на пазара. Евтини са  и лесно се почистват само със сапунена вода. Тези им предимства ги правят толкова популярни.

2
Защо да изберем бижута с кристали Сваровски
Изпитанията, които срещаме в следването на 90-днев...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location