Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (377 words)

Преобразете интериора си със самозалепящите се декоративни фолиа

Преобразете интериора си със самозалепящите се декоративни фолиа

Всяко пространство носи своята енергия и дух, но идва момент, в който неистово желаете да промените нещо, което да не е свързано с цялостен ремонт и много разходи.

Всяко пространство носи своята енергия и дух, но идва момент, в който неистово желаете да промените нещо, което да не е свързано с цялостен ремонт и много разходи. Със самозалепящите се декоративни фолиа, това може да стане много лесно и бързо, като имате възможност да създадете нов и модерен стил във визуални ефекти, които напълно отговарят на вашия стил и желание.

Девизът ,,Облечи своя дом“ отговаря изцяло на възможностите, които фолио d-s-fix ви дава. Различните колекции, предназначени за оформление на вашите помещения се използват за облепване на стъкла, врати, мебели, маси, стени и всичко, което пожелаете.
Едно предложение за вашата градина, кухня или баня: фолиа, имитация на дърво, мрамор, камък, тухла, бетон и други естествени материали. Условието, което трябва да спазите е повърхността, върху която лепите да е суха, гладка, обезпрашена и обезмаслена. Толкова лесно слагане, колкото и сваляне(когато ви омръзне),необходимо е да го затоплите със сешоар и да отстраните фолиото.

Екологично чисти, без тежки метали, устойчиви на надраскване и светлина, все качества, които правят самозалепящите се декоративни фолиа предпочитани за декориране на детски стаи. Един прекрасен, бърз начин да пренесете любимите анимационни герои и да накарате децата си да се усмихнат и заживеят в един различен, непознат и нов за тях свят.

Дизайнерската серия декоративни фолиа ви предлага блестяща визия, супер модерни мотиви и възможност да декорирате, създавайки неподозирани ефекти до сега. Там, където липсва цвят-добавете го и придайте нов облик на пространството.

Преобразете интериора си със специалните самолепящи се фолиа, имитиращи метал, корк, злато, сребро и огледало. Използвайте и велуреното фолио, което е нежно на докосване и предпазва фини предмети(като бижута)от надраскване. Изключително устойчиви на нараняване, с автентичния си изглед са предпочитани за декориране на барове, казина, хотели, офиси. 

Традиционните фолиа-дървесните, са най-използваните самозалепящи се декоративни фолиа в целия свят. От бяло и черно дървесно, до модерното фолио дъб сонома, във всички цветове и нюанси, тези фолиа си остават класика в декорирането. Прилагайки ги във вашите проекти, вие ще постигнете онзи уют, за който сте мечтали.

Не губете повече време, а "преоблечете" дома си. Голямо разнообразие от висококачествени декоративни фолиа ще откриете в каталога на Лерос ЕООД на http://leros.bg/продукти/декоративно-фолио-253.html

2
Обновете дома си с нови интериорни врати
Защо да изберем Външни Ролетни Щори за дома или оф...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location