Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (309 words)

Защо да изберем Външни Ролетни Щори за дома или офиса

Многообразието от модели щори за офиса, дома и всяко едно открито или закрито пространство е впечатляаващо. Но защо да заложим на външните ролетни щори?

Многообразието от модели щори за офиса, дома и всяко едно открито или закрито пространство е впечатляаващо. Но защо да заложим на външните ролетни щори?

Външните ролетни щори предлагат много повече от обичайната слънцезащитна функция на стандартните щори.

Външните ролетни щори превръщат дома ви в крепост, като лесно може да се инсталират механизми за заклщюване от вътрешната страна при затворено положение. С по голямата степен за защита идва възможноста за поставяне на магнитен или вибро датчик с аларма, а ако искате лесно може да се интегрират към СОТ ако ползвате такава услуга. Защитени сте и  от недоброжелателните съседски погледи.  Външните ролетни щори ви гарантират желаното усамотение и безупречно пазят личното ви пространство. Поради добрата си изолация ви гарантират хладно лято и топла зима, като по този начин пестите пари . В комбинация с качествена дограма външните ролетни щори ще Ви осигурат допълнителни 5-10% топлоизолация. Благодарение на различната ширина на ламелите, качествената изработка и вариантите за цвят, стилният изглед на дома ви е гарантиран.

Външните ролетни щори могат да се управляват ръчно – чрез ширит, или манивела, както и с електромотор – с бутон или дистанционно.

   А ако все пак държите на нещо стилно за интериор, външните ролетни щори се комбинират идеални с интериорни текстилни щори като: Вертикални текстилни щори, руло щори, вертикални щори ден и нощ, римски щори, плисе и дует щори а защо не и с елегантни пердета и завеси, всичко това оставяме на Вас и Вашият вкус!

Но не забравяте и за полезното което ще плучите от външните ролетни щори а имено: топлоизолация, шумоизолация, комфорт с (интегрирани ел.мотори), стил с(избор на цвят по ваша преценка), лично пространство. Удобство, ефективност и стил в едно! 

 Ето защо е добре да заложите на външни ролетни щори... Повече от Щори!

Информация: sunnyblind.

7
Преобразете интериора си със самозалепящите се дек...
Защо е необходимо, човек да има застраховка живот?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location