Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (358 words)

5 вдъхновяващи тенденции през 2016 г.

Възможно ли е да не чака новите тенденции на жилищата и преди старта на 2016 вече да сте обзавели дома по най-нов писък в дата.

Визуализация за вас може да е по-добра предпоставка, която да събуди интереса. Тази година меки цветове доминират и са спокойни. Те се поставят в простота централно и правят едно докосване на ретро стилове.

След направено изследване на пет вдъхновяващи тенденции в начина на живот за 2016 г., на вашето внимание представяме следните идеи, които сами може да вмъкнете и във вашия домашен интериор:

1. Пастелно розово и синьо на прах

В миналата година прогнозата сочеше, че отново ще се върнат пастелните тонове на розово и синьо на прах. Те се оформят и като тенденция на цвета на 2016. Ако имате някакви съмнения за цветовата комбинация, то заложете на цвета на захарта и сладникавото първо в детската стая.

2. Индустриални настилки

Кой пастелни розови или прахово синьо стени ще се съчетават по-добре от тези с настилка за под в сходни нюанси.

Сега тази модна вълна намира приложение през 2016 г. и може да бъде много по-различна, модерна, гореща. Зависи от вашето въображение как точно ще добавите във вашия стил на обзавеждане и изграждане на интериор.

3. Топли метални акценти

Ако се вслушате в интериорните дизайнер, то ще повярвате, че тази година ще бъде годината на кухнята и банята. В нея ще преобладават особено горещи нюанси от метал срещу злато, розово злато, бронз и мед. Изберете най-добри комбинации с естествени материали като мрамор и дърво.

4. Мултифункционална мебел

Многофункционалната мебел не е нищо ново под слънцето, но през 2016 г. правят много безпроблемно изграждането на част от интериора. С мебели със сгъваеми елементи, хората от миналото само можели да мечтаят.

5. Обратно към 70-те години

Стегни се, защото на 70-те се завръщат! Няма проблем, на ресни, на сови и в кафяви паста огледала оставаме доволни своите собственици. В областта на мебели и лампи прогнозите на интериорен дизайнер са наречени още завръщане на зелени, кафяви и сиви тонове и геометрични мотиви. И нека си признаем, че предложенията за висящи лампи не са лоши!

Тук можете да се запознаете с базовите ни цени за извозване на мебели

2
Как да не се „изгубим в превода”?
В Света на Онлайн Игрите