Размер на шрифта: +
4 minutes reading time (783 words)

В Света на Онлайн Игрите

Всеки човек има нужда от малко забавление, като неговата форма може да всякаква, излизане с приятели, риболов или една баскетболна игра, всеки може да се забавлява както пожелае.

Всеки човек има нужда от малко забавление, като неговата форма може да всякаква, излизане с приятели, риболов или една баскетболна игра, всеки може да се забавлява както пожелае. В наши дни голям напредък получават едни от най-интересните и практични забавления, това са онлайн игрите в интернет. Всеки би казал, че не е полезно да се стои пред компютъра за дълъг период от време, за да не натоварва очите и мозъка, и това е вярно, за това всяко действие, ако се извършва в рамките на нормалното без да се прекалява, е полезно. В света на онлайн флаш игрите ще забележите, че те не са дълги като формат , а са кратки и бързи. Контролите във флаш игрите са стандартни клавишите от вашата клавиатура или с мишката. Не е нужно да закупувате скъпи контролери конзоли и отделно игрите за тях, просто отваряте вашият браузер и намирате сайтовете за онлайн игри.

В света на онлайн игрите има също толкова предизвикателни игри, като тези за компютър и конзоли. Например за любителите на камионите, веднага ще се предложи серията игри Monster truck, които са страхотни. Имате различни варианти на камиони, които наистина са чудовищни, можете да управлявате с висока скорост или пък да мачкате всичко по пътя си, което ще помогне за извеждането на вашата агресия и напрежение.

Игрите с автомобили също са за предпочитане, тъй като си позволявате да шофирате със скорост, невъзможна в реалният живот или ако я направите възможна, то ще има лоши и опасни последици за вас, за това по-добрият вариант е да навлезете в света на онлайн игрите и да намерите вашата игра с управление на високо скоростни коли и да се забавлявате.

За женската аудитория също има голям избор, за тях има отделна категория ‚ игри за момичета като там те ще открият всякакъв вид забавни игри направени специално и само за тях. Като нежна половинка, на дамите се обръща по-голямо внимание.

В света на онлайн игрите със сигурност ще се почувствате като в друго измерение, голяма част от тези игри ви пренасят в самата игра и се чувствате като вашият герой. Графиките са едно изключително добро ниво, музиката допринася за пълното пренасяне в играта и забавление.

В света на онлайн игрите, наистина ще ви бъде интересно и забавно, най-вече когато намерите вашата точна игра, а ако ви омръзне, то тогава с няколко кликвания и без пари ще намерите друга, която ще ви бъде още по-забавна.

И като говорим за забавни игри няма как да не споменем една от най-популярните игри в света - Супер Марио:

Топ 5 Марио игри

Всички предполагам знаят и са играли Супер Марио игри, прословутите хапещи гъби, събирането на звезди и монети по пътя, принцеса Прасковка и всички герои от Марио света. Всеки сайт за онлайн игри обръща изключително голямо внимание на Марио игрите, тъй като това е един от първите герои в гейм света. Аз лично помня още едно време докато бях дете, как играехме на телевизора Марио игри с джойстик.

В сайтовете за онлайн игри има един доста сериозен контент на всякакъв вид Марио игри, като започнете от бойни, преминавате през пъзели, летене и състезателни игри, с главният герой Марио. Има и такива Марио игри, в които можете да изберете някои от героите в света на Марио, като Луиджи, Соник, Принцеса Прасковка и много други герои. В тази статия сме ви подготвили едни от най-играните Марио игри в сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com, а те са: Mario Survival, Mario Jungle, Mario’s Beloved Car, Super Mario Playgrounds, Run Mario.

Mario Survival – това е една от любимите игри и съм я играла няколко пъти. Мога да кажа, че станах професионалист в Марио игрите. В играта Mario Survival вие ще скачате по различни платформи, ще събирате гъби и ще се пазите от разни заплашващи ви мини същества, които могат да ви попречат да преминете по пътя и да достигнете до изхода.
Mario Jungle – е релаксираща поне за мен Марио игра. Супер Марио потегля на приключенско пътуване из джунглата, да събира плодове, но го чакат и врагове.
Mario’s Beloved Car – в тази игра малко не типична за Марио стила, вие ще управлявате новия автомобил на Марио, като отново ще събирате гъбите по хълма, за да увеличите вашият резултат.
Super Mario Playgrounds – тук в играта Super Mario Playgrounds, Марио отново ще се има близка среща с чудовища, с които трябва да се пребори, и ще събира любимите за него и важни монети.
Run Mario – всъщност е серия от игри , Run Mario, в които вие ще трябва да се движите бързо и да съберете всички монети по пътя.

1
5 вдъхновяващи тенденции през 2016 г.
Съвети, които ще отведат вашия уеб хостинг на след...