Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (357 words)

Видове масажи - цени масажи в София

Масажът е широко разпространен още от древността. Той се използва при релаксация или лечение. Има различни видове масаж

Масажът е широко разпространен още от древността. Той се използва при релаксация или лечение. Има различни видове масаж, които въздействат по различен начин върху тялото и духа. Ето кои са едни от най-популярните техники:

Класически масаж - 37 лв

Наричат го още шведски масаж и се прилага с цел да се отпусне напрежението в мускулите, да релаксира и тонизира тялото. Благодарение на него кръвообращението се подобрява, умората изчезва и се стимулира имунната система. Класическият масаж може да бъде както цялостен, така и частичен само върху отделни части от тялото.

Лечебен масаж

За този вид масаж обикновено се използва мед. Медът е изключително полезен и се използва не само като козметичен продукт, но и като масажно средство. Чрез него кожата усвоява всичките му полезни вещества и след края на процедурата тя изглежда тонизирана и много свежа. Масажът с мед е изключително ефективен. Той се прилага още проблеми със ставите, умора, депресия, безсъние и други неразположения на организма.

Антицелулитен масаж

Това е вид козметична процедура и се прилага ръчно. Този вид масаж е подходящ при кожа с наличие на целулит. При него от голямо значение имат масажните продукти и тяхното качество. Те играят важна роля за изцеждането на мастните клетки от кожата. Кожата се третира чрез различни видове масажни техники и по този начин притока на кръв в засегнатите зони се ускорява, а това от своя страна води до изгаряне на мазнините, както и отпушване на лимфните натрупвания. Антицелулитният масаж е изключително популярен сред дамите.

Дълбок масаж - 37 лв

При този вид масаж се набляга на техники с бавни движения по кожата, както и по-дълбок натиск с цел да подобри движението на кръвта и да се подсили циркулацията на кислорода.

Релаксиращ масаж - 37 лв

При него се обработва определена част от повърхността на тялото. Този вид масаж е изключително лековит, релаксиращ и болкоуспокояващ, затова се прилага при различни видове болести.

Всички масажи се предлагат от млад професионален масажист в собствено ателие след предварително записване от предния ден.Предлагат се и масажи на адрес в София на цени от 55 лв

1
Съвети, които ще отведат вашия уеб хостинг на след...
Модерните официални рокли и всичко за тях