Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (379 words)

Пострадали сте при катастрофа? НЕ знаете какво да правите?

Не се притеснявайте, независимо дали сте шофирали колата вие или някой друг, а вие сте били просто пасажер имате право на обезщетение, как ли? В тази статия ще ви обясним точно това как да си защитавате правата и какви са те!

Не се притеснявайте, независимо дали сте шофирали колата вие или някой друг, а вие сте били просто пасажер имате право на обезщетение, как ли? В тази статия ще ви обясним точно това как да си защитавате правата и какви са те! Адвокати и сие са първата организация в България формирана в далечната 1992 година в град София, с цел да помага на хората пострадали при катастрофа и трудова злополука. Адвокатска колегия. Адвокати и сие предлага напълно безплатно да поеме вашият случай, без да рискувате да давате пари напред за адвокатски хонорари, без да имате гаранция, че делото ще се развие във ваша полза и дали ще имате сметка от обезщетението!

Как функционира адвокатската колегия адвокати и сие?

Нашата адвокатска колегия е формирана от най-добрите юристи в тази област зад гърба си те нямат нито едно изгубено дело, престиж и знания е тяхното мото. Само за изминалата 2015 година имаме повече от 50 спечелени дела и изкарани над 2 милиона лева обезщетение на нашите клиенти! При нас идват постоянно запитвания от сорта, но как така предлагате абсолютно безплатно правна защита? Много лесно Отговораряме ние, след като сме убедени във възможностите си можем да си позволим да инвестираме пари и време като гарантираме с това, че делото ще е в наша полза и след получаване на обезщетението ви ние си получаваме процента, които сме уговорили предварително с вас клиента!

Адвокати и сие е позиционирана в идеален център на град София с голяма и супер луксозна кантора, където приемаме своите клиенти както за безплатни консултации спрямо юридически проблеми така и за оформяне на документацията по случая, ако сте от провинцията или нямате възможност да се придвижвате до заседателната зала по време на делото ние предлагаме два варианта единият е да поемаме разходите по вашето пътуване изцяло, другият да направите пълномощно на наш адвокат, които да ви представлява в съда.

Има ли давност случаите на пострадали при катастрофа и колко е тя?

Да, има давността на случилия се инцидент е 5 години както за трудови злополуки така и за пострадали при катастрофа.

1
Основни характеристики на съвременните плугове
Пътна помощ - град София денонощно!