Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (358 words)

Пътна помощ - град София денонощно!

Пътна помощ е създадена повече от 15 години в град София и се занимава успешно с репатриране на леки коли, бус, джип и селско стопанска техника! Ние предлагаме всякакви видове транспортни услуги!

Пътна помощ е създадена повече от 15 години в град София и се занимава успешно с репатриране на леки коли, бус, джип и селско стопанска техника! Ние предлагаме всякакви видове транспортни услуги!

Защо хората отбягват услугата пътна помощ в България?

Ние ще ви отговорим адекватно на този въпрос.

Всеки които чуе думата пътна помощ я асоциира със скъпотия защо ли? Еми има защо много от нашите клиенти ни се обаждат с въпроса но това ли е реалната цена която е опомената в сайта ви? Запитвали сме се многократно на какво се дължат тези въпроси и след разговор с клиенти разбираме за лошата практика на наши колеги които пишат едни цени и в последствие ги ускапява с допълнително начислени таксички за измислени услуги като ползване на лебедка, сваляне , качване и т.н.

За нас тази политика е напълно грешна, реално клиента трябва да се запознае с реалната цена на услугата преди да бъде заблуден и при свършен факт да бъде изнудван НЕ!!! Ние казваме едно голямо НЕ на тази лоша практика!

Нашия бизнес е изграден на добро мнение и нашата най-голяма реклама са доволните ни клиенти които ни използват услугите постоянно и редовно!

На какво се дължат тези добри отзиви?

Много просто когато започнахме да работим преди много години около 15 ние заложихме на ниски цени и бързо обслужване и така нашите клиенти започнаха да се умножават от само себе си, тогава ние усетихме,че политиката ни е напълно правилна и така продължихме до ден днешен!

Нашият екип се състой от млади и амбициозни хора с сериозни познания в автомобилната сфера можещи да помогнат в всякакви пътни инциденти и имащи нужната техника! Всеки един наш камион пътна помощ е снабден с пълен набор инструменти като: ключета, гидорета,крикове,флошки,кабели за подаване на ток и много други!

Предлагаме всякакъв вид услуги на място като: смяна на гуми, смяна на ремак,подмяна на водно съединение, скоби,подаване на ток с наши кабели дълги 5 метра и усилени за по бързо запалване на вашия автомобил.

1
Пострадали сте при катастрофа? НЕ знаете какво да ...
Интериорен дизайн от древен Рим до днес