Защо да заложите на лед осветление

LED осветление

Осветлението е важна част от обзавеждането на всеки дом. Факт е, че повечето хора обръщат внимание на мебелите и уредите.

Въпреки че това е нещо съвсем нормално, няма смисъл да обзаведеш жилището си с най-хубавите мебели, ако впоследствие не се погрижиш за доброто осветление.

Още
0
  73 Hits

Под за баня: как да изберем?

Подът в банята е важна част от обзавеждането, тъй като допринася за очертаване на общия стил, като определя основните цветове и вида на преобладаващите покрития.

Още
0
  96 Hits

Каква козметика да изберем за подарък?

podaruk

 Ако ви предстои закупуване на подарък за близка приятелка, майка или роднина от женски пол, то със сигурност, през ума ви е минало да подарите козметика. Да, това е отлична идея, но трябва особено да внимаваме при избора. В настоящата статия ще ви дадем няколко идеи какво да подберете, както и няколко козметични продукта, които да не подарявате. Да започваме!

Още
1
  88 Hits

Каква работа е включена във фирмите с ВиК услуги

20210929_133914

Малко са кътчетата на нашата планета, където хората да не знаят какво е ВиК инсталация и какво е ВиК оборудване като цяло. Ние не живеем в села, изгубени в амазонската джунгла, а в модерен голям град и тук водопроводната работа е позната на всички, всеки се радва на плодовете на това велико направление.

 Въпреки това няма да е излишно да говорим за това какво точно е включено в това широко понятие, особено след като обикновените птребители се занимават само с крайни продукти, а някои от тях дори не са свързани с водопровод.

Още
1
  103 Hits

Има ли двама души – има психология

Здравейте! Казвам се Ирена Киркова и съм управител на „Българска школа за психоанализа“. Ние, като организация, имаме широк кръг от дейности. Една от тях е провеждането на Курс по писане на психологически материали. Говорейки с хората за него, много често получавам обратната връзка, че е твърде специализиран: подходящ е единствено за хора от нашия професионален бранш.

Но, каква е реалността?

Още
1
  382 Hits

Какво трябва да знаем, когато избираме букети цветя

rozi

Какво трябва да знаем, когато избираме букети цветя? Нека да разкрием тайната.

Още
2
  134 Hits

Фестивалът на кафето в Истанбул. Започва най-приятно ароматният фестивал в света

istanbul-coffee-festival-2021

За тези хора, които се събуждат по-рано от всички, тези които не могат да се наспят, за тези които будуват през нощта... Спътник за всички е вкусната чаша кафе. Тази есен сетивата ни ще се насладят на много кафе с фестивала, който наистина си заслужава.

По целия свят годишно се консумират около половин трилион чаши кафе. А в Турция статистиката показва, че 95 от 100 души в Турция много обичат кафето; няма съмнение, че в Истанбул ще се случи нещо невероятно

Още
1
  187 Hits

Инвестиции в системи за отглеждане и капково напояване

kapkovo-napoqvane

Големите земеделски предприятия и градинарите, отглеждащи растения в домашни условия, все повече залагат на съвременни системи за отглеждане и напояване. Добре е обаче да се поинтересувате предварително за предимствата и недостатъците на всяка от тях. Така ще вземете най-правилния избор, който ще удовлетвори напълно нуждите ви.

Още
2
  332 Hits

Град Смолян - Почивка в Родопите

Град Смолян

 Отправяме се към Смолян. Град в Родопите, който човек не бива да пропуска да посети. Често подценяван, всъщност Смолян носи онзи родопски дух, който топли сърцата и на кореняците, но и на всички посетители и гости на тези места. Малък, но богат, това е град, който се радва на природни дадености в околностите си, на редица забележителни места наблизо, както и приютява най-голямата обсерватория на целия Балкански полуостров. Нека се разходим из Смолян, нека го обикнем.

Още
2
  246 Hits

Предимствата на индукционното готвене

indukcionno-gotvene

Ако пък говорим за котлоните, газовите и електрическите нагревателни елементи отдавна „царуват“ в кухнята. Електрическия тип котлони, разбира се, са много лесни за почистване, а газът осигурява равномерна топлина на готварските съдове. Индукционния тип котлони съчетават най -доброто от двата свята - те са дори по-лесни за почистване от електрическите, от една страна и осигуряват равномерно разпределение на топлината, също като газовите, от друга страна. Индукционните котлони предоставят и някои уникални предимства, които не се срещат при никоя друга форма на готвене. Нека да обърнем внимание и някои от тези видове.

Още
1
  181 Hits

Топ 7 начина да имате красива кожа за лятото

krasiva-koja-lazerna-epilaciya

Да имате красива кожа е от огромна важност за вашето здраве и самочувствие във всеки сезон, но особено през лятото. Именно тогава разкривате най-много от нея и не искате да я покажете пред света далеч от нейното идеално състояние. Затова ще ви предложим петте най-добри начина гордо да я демонстрирате на плажа, на улицата или в любимото заведение. Най-хубавото лято е онова, в което всички забелязват вашата красива кожа.

Още
1
  298 Hits