Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (312 words)

Най-хубавите анимационни филми за 2014 година

За всички любители на анимационните филми 2014 година беше повече от щедра.

За всички любители на анимационните филми 2014 година беше повече от щедра. Тя ни донесе куп заглавия, които да изгледаме на екрана, като повечето от тях бяха дори в 3D вариант. В действителност, анимацията доби толкова силна популярност напоследък, че честно казано вече в кино салоните виждаме на тях еднакъв брой деца и възрастни. И как иначе, като сюжетните линии и специалните ефекти на новите и съвременни анимации са повече от впечатляващи, а да се докоснеш до тях, определено си заслужава. Сега нека да видим кои са най-хубавите анимационни филми за 2014 година, които напълниха киносалоните.

  1. Българ Филмът

Като българи няма как да не започнем с похвала на талантите, създали хитовата онлайн поредица Българ. Точно, когато започнахме да я забравяме или когато вече няма останал човек да не я е гледал, се появи и не толкова дългоочакваният колкото неочакваният филм Българ. За пореден път той показа родният гений в областта на анимацията и филмът спечели доста овации.

  1. Героичната шесторка

В „Героичната шесторка“ хуморът и приключенията са на макс, а героите са толкова забавни и атрактивни, че ни се ще да си ги вземем у дома. Историята в тази анимация се върти около детето чудо, което е наясно с роботиката и сред най-големите съвременни професионалисти в областта. Заедно със своята дружина, малчуганът ще се втурва да разрешава голяма история и заговор около измисления град хибрид Сан Франсокио.

  1. Пингвините от Мадагаскар

Сладките мадагаскарски пингвини оживяват на големия екран, за да ни разкажат своята вълнуваща история, състояща се от низ приключения с една едничка цел – да осъществят тайната си емисия, възложена им като на на-елитен в областта екип.

  1. Пчеличката Мая

Любимците на всички деца – Мая и Уили, отново са в тандем, защото имат бойната задача да разберат кой не спазва правилата на пчелите и яде мед от големия кошер, без разрешение!

1
Как да изберете матрак за бебешкото легло
Какво трябва да направим преди да отидем на интерв...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location