Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (605 words)

Играене на онлайн Игри със Семейството - Съвети

Играене на онлайн Игри със Семейството - Съвети

Има мит сред някои хора, че видео игрите не са здравословни за деца, но нека се уверим, че не това е реалната ситуация.

Има мит сред някои хора, че видео игрите не са здравословни за деца, но нека се уверим, че не това е реалната ситуация.

В интерес на истината, онлайн игрите като тези в HD Igri могат да бъдат полезни и да извлечете полза и забавление от тях при условие, че ги ползвате в определени условия. Също така членовете на семейството могат също да бъдат включени и да се насладите на игрите заедно.

Има няколко начина, за да направите преживяването от онлайн игрите безопасно за своите деца и семейство:

  1. Лимитиране на времето – Когато семейството да се събере заедно да се наслади на една хубава онлайн игра, няма понятие като „прекалено много време“. Един час и половина е изчислено като здравословно и подходящо. Това време е напълно достатъчно, за да се забавлявате заедно.
  2. Мултиплейър – Може да изберете да играете милтуплейър игри, за да може заедно с другите членове на семейство да участвате заедно в една игра. Това може да е едно много здравословно предизвикателство.
  3. Родителски профил – Много сайтове за онлайн игри предлагат чудесната опция да се регистрира родителски профил, което позволява на родителя да упражнява пълен контрол ако е необходимо.
  4. Вредна храна – Деца обичат да ядат снакс и всякакви други вредни храни, докато играят игри. Може да използвате тази възможност и да ги накарате да ядат здравословна храна, за да им разрешите да продължат да играят игри.
  5. Търпение и Освобождаване от стреса – Понякога играенето на игри може да стане с лека конкуренция. Докато сте в настроение за игра, малко неудовлетвореност е приемлива. Неща като крещене, злоупотребяване и хвърляне трябва да бъдат строго забранени.
  6. Кооперативни игри – Мултиплейър игрите са добра опция, но кооперативните игри са малко по-леко стресиращи и се играят с по-добро настроение. Тези игри са много подходящи за играене от бабите и дядовците заедно с техните внуци.
  7. Родителски контрол – Всичко трябва да си има лимит. Родителите трябва да инсталират система за лимитиране на времето, което се отделя за играене на игри. Това ще помогне на децата да избягват също така нежелана информация и също да се правят други промени при необходимост.
  8. Физическа активност – Играенето на игри със семейството е много хубаво, но физическите игри са също толкова важни, ако не и по-важни. Отделете малко време, за да прекарате заедно с вашето дете в различни неща навън като каране на колело, баскетбол, волейбол, футбол и т.н. Физическата активност ще помогне на вас и на вашето семейство да останете здрави и добре изглеждащи.
  9. Погрижете се за времето – Времето прекарано в игри със семейството не трябва да влияе на времето за лягане. Както обсъдихме по-рано, един час и половина е напълно достатъчен да играете игри заедно с другите членове на семейството си. Също така се уверете, че ще приключите с играенето на игри минимум един час преди лягане, за да се отървете от стреса и безсънието.
  10. Активни игри – Онлайн игрите имат също различни разновидности. В някои игри, играчите трябва да седят на едно място и да играете, докато при други игри цялото ви тяло е включено. Игри като танцуване, скачане и други подобни ще допринесат за физическата и менталната активност.

Играенето на игри с цялото семейство е много забавно. Препоръчително е за родителите да отделят време поне за една игра заедно със своето семейство всяка седмица. Всички членове на вашето семейство може да се насладят на тези игри. Ако родителите следват указанията, които обсъдихме по-горе, то тогава игрите със сигурност ще се превърнат в едно много полезно занимание за вашите деца отколкото в едно неполезно такова. 

 

1
Банята: Вашият малък оазис
Съчетания на обеци и гривна според повода