Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (337 words)

Чудните подаръци за Коледа

Няма съмнение, че мъжете се затрудняват при избора на подарък за половинките си, а да не говоим какво става, когато дойде Коледа.

Няма съмнение, че мъжете се затрудняват при избора на подарък за половинките си, а да не говоим какво става, когато дойде Коледа. Празник изпълнен с любов и много мечти, който определено изисква нещо специално и от сърце. Често, обаче, момчетата правят доста грешки, дали защото не знаят какво да избера, или го правят в последния момент, подаряват неща, които не са особено подходящи. За да намалим подобните грешки и недоразумения, ще ви кажем какво да НЕ купувате. Така ще подберете най-подходящите подаръци за Коледа и ще си спестите намусените физиономии на любимите момичета.

И така, не купувайте домакински уреди. Жените знаят, че се нуждаят от тях, за да се вихрят спокойно в кухнята. Поне един ден, обаче, не им напомняйте за домакинските задължения, а ги оставете да си отдъхнат и да се насладят на вечерта с вас.

Парите в брой също не са добра идея. Освен, че ще разкриете, колко сте мислили за нея през последните дни – дори не сте си направили труда да влезете в магазин, за да изберете нещо, не е подходящо и да купите нещо, което вие искате, но не сте си взели преди, и го правите сега.

Не си и помисляйте за дрехи – много вероятно е да не улучите размера, стила, цвета и т.н. Жените са много претенциозни, особено стане ли дума за външния им вид, там намесата ви е напълно излишна. Освен, ако жена ви не си е харесала нещо преди и вие искате да и го подарите сега, не си правете труди изобщо да обикаляте и да гледате дрехи. Подобни подаръци за Коледа се правят само от жени.

Сигурно се досещате, че уреди за отслабване за мнохо подходящи подаръци за Коледа... особено, ако искате да бъдете замерени с тях. В никакъв случай не правете намеци за фигурата на любимата си, все пак, щом сте с нея, значи имате всичко необходимо, за да се чувствате щастливи с нея.

0
Защо да сменя стария матрак
Дамски бижута за всеки вкус