Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (352 words)

Митове за пластмасовата дограма

Ако детенцето ви е на възраст между 2 и 4 годинки, то най-вероятно вече проявява интерес към колоезденето.

Ако детенцето ви е на възраст между 2 и 4 годинки, то най-вероятно вече проявява интерес към колоезденето. Разбира се, най-доброто колело за него в този момент е триколката, която ще му помогне да развие координацията си и да кали тялото си, още от съвсем ранна възраст. Преди да изберете триколката обаче е добре за се съобразите с няколко малки, но важни подробности.

На първо място е от изключително значение да изберете модел триколка, който ще подхожда най-добре да физиката на вашето дете. Имайте предвид, че ако то е по-високо, а седалката твърде ниска, това не само ще му причини неудобство, но и повишава риска от падане и нараняване. Ето защо е желателно да не пазарувате без присъствието на мъника и да не купувате триколка преди той да я е изпробвал.

Вярно, че триколката е едно от много необходими неща за малките ни съкровища, които понякога ни се струват непосилни за джоба, но е важно да знаете, че триколката не е просто поредната прищявка на детето, а важен инструмент за неговото правилно развитие. Затова не правете компромис с качеството. Разбира се, това съвсем не означава да купите възможно най-скъпата триколка, както вече ви казахме, най-важно е тя да отговаря на нуждите на вашия малчуган.

Седалката е друг важен елемент при избора на триколка. Уверете се, че тя е достатъчно мека и удобна. Накарайте детето само да я пробва и се доверете на неговия избор. Все пак не вие, а то ще прекарва часове върху нея.

Гумите също са важни. Помолете продавача да ви обясни кой материал осигурява най-голяма сигурност и същевременно маневреност. Обърнете внимание и на допълнителните аксесоари към триколката.

В онлайн магазин Охобохо може да разгледате най-различни триколки като натиснете тук.

Добрият избор на триколка превръща разходките с детето в истинско удоволствие както за него, така и за вас самите. Ето защо е добре да запомните, че външния вид не толкова важен, колкото устойчивостта и практичността на триколката. Заложете на тях.

Повече информация за триколките може да намерите в wikipedia! (на английски език)

3
Днес много земеделски стопани закупуват на лизинг ...
Как да свържете електромотори?