Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (326 words)

Открито първенство по тенис – Австралия 2013

Популярният турнир по тенис на корт „Australian open” 2013 се провежда в град Мелбърн от 14 до 27 Януари ...

Популярният турнир по тенис на корт „Australian open” 2013 се провежда в град Мелбърн от 14 до 27 Януари, като това е сто и първото издание на първенството. В турнира взимат участие мъже и жени на сингъл, по двойки и разбира се, смесени двойки.

Най-големите претенденти за спечелване на Откритото първенство – Австралия 2013, са Роджър Федерер, Анди Мъри, Новак Джокович, Давид Ферер и още много други. Изненадата на турнира е отказването на един от най-добрите тенесисти в планетата, а именно младия и амбициозен Рафаел Надал. Той бе повален от стомашен вирус и това бе причината за спиране на изявите му в турнира.

Популярността на „Australian open” 2013 е огромна, милиони хора са вперили поглед в тенис звездите и не откъсват очи от борбата за първото място. Любителите на женския тенис чакат да видят коя е най-достойна за първото място при сингълите като лютата битка е между Виктория Азаренка, Мария Шарапова и небезизвестната Серина Уилиямс от САЩ.

Разбира се, много от нас дават мило и драго да отидат на „Мелбърн Парк” за да се насладят на атрактивните игри на живо. Ако все пак нямате възможност да посетите спортното мероприятие то нищо не пречи да пуснете оригиналната игра за тенис на кортSticktennis Australia 2013 и поне за миг да усетите уникалната тръпка.

В малката онлайн игра ще можете да избирате между пет степени на трудност и това да играете в мъжкия или женския турнир. Управлявате играча благодарение на мишката и повярвайте може да изкарате часове в размахване на виртуалната ракета.

Играта е един чудесен сувенир, който ще ни напомня за големите емоции на тазгодишното Открито първенство по тенис на корт – Австралия 2013, проведено в Мелбърн. Желаем ви много приятни емоции както с нашумелия турнир от Големия шлем, така и с компютърната игра, която може да пуснете още днес и да се забавлявате безкрай.  

 

1
Стъклени интериорни врати - видове
Няколко прости съвети за по-уютен дом