Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (390 words)

Избор на паркет

Игри за готвене, игри за обличане, игри за гримиране – всички те се наричат с едно име игри кукли Барби, и можете да правите всичко в тях.

Игри за готвене, игри за обличане, игри за гримиране – всички те се наричат с едно име игри кукли Барби, и можете да правите всичко в тях.
Преди години децата са имали възможност да играят само с истинските кукли Барби, т.е те са могли да си играят с тях единствено ако са им закупени и са в техните ръце. За щастие, с новите технологии се въвеждат и нови средства за игри и то безплатно. Днес, Барби може да се играе дори без да купувате истинската кукла. Тези игри навлизат със светкавична сила и се харесват от всички.
Игрите за обличане на Барби са едни от най-популярните. Освен тях има и други подобни игри за деца, които  са на разположение и  на които да им се наслаждавате.
Видове от Барби игрите онлайн
‘’Променете’’ играта
Играта ‘’Променете’’е Барби игра, която децата харесват най-много. Ние всички знаем, че Барби е блондинка и дребно момиче. От блондинка, Барби може да се превърне в червенокоса или брюнетка. От дребно в много голямо и пълничко момиче. Цвят на очите и дължината на миглите на очите може да се модифицират в чисто нови и различни.
Облечи ‘’Барби за сватба’’
Тази игра с обличане на Барби за сватба е  изключително забавна. Защо? Това е така, защото идеята на сватбата сама по себе си  е вълнуваща.  А и всяко момиче мечтае да се види с бяла сватбена рокля. Представете си, че вие сте тези  които подготвяте роклята на Барби, и, че вие ще я видите преди тя да се омъжи за Кен.
Барби декорация на нокти
В тази игра например вие трябва да направите маникюрът на Барби такъв че да се откроява на партито. Какъв цвят ще изберете син, черен, червен само вие решавате и преценявате. Маникюрът на Барби трябва да е обаятелен като нейната личност.
Барби игри за готвене
Барби е добър готвач, както и вие. Чудехме  се как тя прави така, че Кен да е луд по нея? Ми просто защото  тя се грижи и за това той да е добре нахранен, а знаете че любовта на мъжа преминава първо през стомаха.
Вие сега разполагате с всички тези игри онлайн на нашият сайт, на който  има още много Барби игри там и сега, вашата задача е да ги намерите всичките при нас.

1
Какво трябва да знаем, ако сме решили да купуваме ...
Фирми за почистване в София – колкото искаш