Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (324 words)

Огледален свят

Огледален свят

В сюжетът на "Огледален свят" е заплетена историята на красива дама, живееща на границата между нищетата и богатия свят.

В сюжетът на "Огледален свят" е заплетена историята на красива дама, живееща на границата между нищетата и богатия свят. сериал е сред най-добрите турски продукции. Сериалът е сред най-добрите турски продукции, а в него участва емблематичен тим от актьори като популярните Хазал Кая, Чаатай Улусой, Вахиде Гьордюм, Метин Чекмез, Дениз Уур и други. "Огледален свят" ще плени любителите на чистите човешки взаимоотношения и ще накара гледащите да преживеят съдбата на героите от сериала .

Фериа е горделиво и интелигентно девойче,  дъщеря на прислужница и портиер, живели винаги в бедност, но имащи големи надежди да бъдещето си. Героинята на сериала Огледален свят се различава от останалите разглезени връстници, сред които живее. Тя е скромна, има добра душа и допринася, за благоденствието на семейството си. Родителите виждат, колко способна е щерка им и правят всичко за нейното бъдеще.

 Когато сама успява да превърне една своя мечта в реалност като се записва да учи в богаташки колеж. Влизайки обаче в този преплетен с премеждия живот на богаташите, героинята скрива собствената си същност.Така Фериа е принудена да играе на ръба между нищетата и богатия свят, имитирайки, че и тя е от богато семейство. В университета Фериа среща красиво момче казващо се Емир и което се влюбва в нея. Двамата коренно различни младежи изпитват силни чувства един към друг, но Фериа скрива истината за себе си. Всичко се променя още по-лошо, когато скъпия автомобил на популярния младеж се разваля, а монтьора който я поправя е нейният брат. Той е искушен да покара скъпия автомобил, но катастрофира. Така семейството на Фериа се налага да изплати всички щети по автомобила, въпреки че това не е по силите им. Фериа не казва за отношенията с Емир, срамувайки се от живота си.

 Дали всичко ще завърши благополучно и дали любовната история между двама влюбени ще завърши добре може да научим гледайки "Огледален свят".

 

1
Как да изберем подходящ счетоводител
Погребение / Кремация
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location